Introductie Fleyg opritten voor rijplaten

BouwterreinPro start met de Benelux introductie van de Fleyg opritten voor rijplaten, een Zwitsers product. Daarmee worden veel nadelen die verbonden zijn met de inzet van rijplaten voorkomen.

De inzet van rijplaten gaat vaak gepaard met problemen van struikel- en valgevaar voor weggebruikers die over de rijplaten moeten lopen of rijden. Daarnaast veroorzaken, met name stalen, rijplaten veel geluidsoverlast voor omwonenden.
De opritten die nu langs rijplaten aangelegd worden zijn meestal gemaakt door er beton of asfalt tegenaan te storten. De aanleg van deze beton en asfalt opritten is een tijdrovende en personeelintensieve aangelegenheid. En duurzaam of milieuvriendelijk is deze methode allerminst: het beton of asfalt moet immers, na gebruik van de rijplaten, weer weggehaald en afgevoerd worden.

Hoe functioneert Fleyg?
Rijplaten zijn onmisbaar in o.a. in de wegenbouw om machines, voertuigen, fietsers en voetgangers eenvoudig obstakels en putten op bouwterreinen te laten overbruggen. De Fleyg opritten zijn gemaakt van 70% gerecycled rubber en dus duurzaam inzetbaar. Door gebruik te maken van rubber wordt als vanzelf het geluid gedempt. De Fleyg opritten zijn waterafstotend en antislip en dus veilig te gebruiken door voetgangers, fietsers, scooters, rolstoelgebruikers, enz. De reflecterende markeringen maken Fleyg goed zichtbaar in het donker.
Verder zijn de voordelen van de Fleyg opritten dat ze snel en eenvoudig verplaatsbaar en steeds opnieuw inzetbaar zijn. Op deze manier zijn de Fleyg opritten al kostenbesparend nadat ze enkele malen ingezet zijn (in vergelijking met opritten van gestort beton of asfalt).
De Fleyg opritten zijn een gepatenteerd product van Fleyg AG uit Zwitserland en zijn beschikbaar in drie maat/vorm varianten en door de gebruiker naar wens af te snijden om ze passend te maken voor elke situatie.

BouwterreinPro
BouwterreinPro is een nieuwe naam op de markt voor toelevering van oplossingen voor het inrichten van bouwterreinen. Het bedrijf voorziet de bouw-, wegenbouw-, GWW-, infratechniek- en bestratingssector van oplossingen om veiliger, efficiënter en kostenbesparender te werken op bouwterreinen.

>  Meer informatie vindt u op www.bouwterreinpro.nl