dinsdag, maart 28, 2023

ADVERTEREN IN DE INFRASTRUCTUUR

OTAR is het informatieplatform voor de infrasector. Het bestaat uit een vakblad, website, wekelijkse nieuwsbrief en social media kanalen. Een belangrijk onderdeel binnen het platform is de vacaturebank. Een team van ervaren journalisten volgt actuele ontwikkelingen in de sector op de voet. Dankzij die ervaring is het mogelijk nieuws te duiden en de lezers te voorzien van achtergronden. Daarnaast bieden we, via columns, ruimte voor de visie van verschillende experts uit de infrasector. Voor wie op de hoogte wil blijven van het nieuws in de infrastructuur is OTAR een ‘must’.

OTAR stelt alle partijen, betrokken bij de grond-, weg en waterbouw, infrastructuur, civiele techniek en mobiliteit, in staat om de ontwikkelingen in deze sector op de voet te volgen. OTAR verschijnt onder licentie van de Vereniging van Infrabeheerders (VIB). De kwaliteit van de artikelen wordt bewaakt door de Redactie Advies Commissie van de VIB.

OTAR heeft het grootste bereik binnen de infrasector, met:

  • Meer dan 10.000 abonnees op de tweewekelijkse nieuwsbrief
  • Meer dan 10.000 unieke bezoekers op de website per maand
  • 3.500 abonnees op het printmagazine en meer dan 10.000 professionals met toegang tot het digitale magazine (verschijnt 7x per jaar)

Wilt u meer informatie over verschijningsdata, doelgroepen, functies, onderwerpen, tarieven en specificaties? Vraag dan nu de mediagegevens aan. Vul uw gegevens hieronder in en u ontvangt de mediagegevens direct in uw email.

Vacature promoten

Plaats uw vacature op onze vacaturebank met het grootste bereik binnen de infrasector.

VRAAG GRATIS DE MEDIAGEGEVENS AAN