Van der Straaten neemt Leidingbouw Zeeland over

Leonard Pekaar (l) en Bart de Goffau (r)

Van der Straaten Aannemingsmaatschappij uit Hansweert neemt per 1 augustus de 7 medewerkers, de projecten en het materieel over van Bart de Goffau, Leidingbouw Zeeland. Deze gaan verder onder de naam Van der Straaten INFRA B.V. Door deze overname verdubbelt Van der Straaten het aantal medewerkers binnen haar Infra team.

Leidingbouw Zeeland was al een vaste partner van Van der Straaten op het gebied van Infra projecten. “Leidingbouw Zeeland en wij hebben dezelfde kernwaarden. Door middel van deze overname bundelen wij onze krachten en kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn”, aldus Leonard Pekaar, algemeen directeur Van der Straaten.
Van der Straaten is al jaren specialist op het gebied van straat-, kabel- en rioleringswerk. Door de overname van Leidingbouw Zeeland kan het zijn rol als specialist in kabel- en leidingwerk behouden en verder uitbreiden.

Bedrijfsprofiel
Al meer dan 100 jaar is Van der Straaten specialist op het gebied van grond- weg- en waterbouw in binnen- en buitenland. De organisatie werkt op de grens van land en water.
Van der Straaten Aannemingsmaatschappij is een verzameling van werkmaatschappijen binnen de specialismen: geotechniek, funderingstechniek, waterbouw, civiele techniek en infra. Daarnaast beschikt Van der Straaten over een eigen staalwerkplaats in Hansweert waar de organisatie constructief prefabriceert voor haar projecten.