Kustweken in het Noord-Hollandse IJsselmeerkustgebied

Foto: Rijkswaterstaat

Van 1 tot en met 19 maart 2021 vinden de Kustweken plaats, waar belangstellenden ideeën uitwisselen over de toekomst van de Noord-Hollandse IJsselmeerkust.  Het project wordt georganiseerd door Rijkswaterstaat, Provincie Noord-Holland, drinkwaterbedrijf PWN, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeenten Medemblik, Enkhuizen en Hollands Kroon.

In het Noord-Hollandse IJsselmeerkustgebied spelen ontwikkelingen rond natuur, de drinkwatervoorziening, energieopwekking, recreatie en toerisme, wonen en werken, landbouw en visserij en industrie. De initiatieven en plannen kunnen kan veranderingen met zich meebrengen voor het gebied waar bewoners wonen, werken, en recreëren, spelen.

Denk mee
Tijdens de Kustweken informeren Rijkswaterstaat en de samenwerkende betrokken overheden u over de lopende en aankomende processen en projecten en we willen daarover graag met u in gesprek. Wij zijn benieuwd naar uw gedachten over de ontwikkelingen en uitdagingen waar we voor staan. U kunt bijdragen aan, of informatie krijgen over de toekomst van het Noord-Hollandse IJsselmeerkustgebied tijdens meerdere online bijeenkomsten (ateliers, vragenuurtjes, lezingen en meer).

Aanmelden voor de Kustweken
Kies uw sessie en meld u aan! Voor informatie over het programma en aanmelden voor de Kustweken, bezoek de website van Noord-Holland.