Het COB-event Flexival over ondergrondse infrastructuur op 17 april gaat ‘gewoon’ door. Met het Gemeentelijk Platform Kabels en leidingen (GPKL) als mede-organisator zijn de bakens verzet. Juist nu is goed werkende infrastructuur onder de grond van cruciaal belang om de samenleving aan de gang te houden. En als organisatie van een event voor out-of-the-boxdenkers geef je je niet zomaar gewonnen!

Daarom wordt het Flexival op 17 april 2020 omgetoverd tot Flexival-tv. Als u zich aanmeldt en die dag om 14.00 uur online gaat, maakt u het live mee. Actuele onderwerpen, inspirerende sprekers en interactieve sessies. Waar u ook zit, u zit altijd op de voorste rij.

Op het programma staat onder meer een kennisarena, podcasts van prof. dr. Alfons van Marrewijk (bijzonder hoogleraar bedrijfsantropologie aan de VU Amsterdam), en prof. Han Slootweg (directeur assetmanagement en lid van de hoofddirectie van Enexis) en beeldpresentatie van innovaties in de binnenstedelijke ondergrond, de output van het project Vol onder maaiveld.

>  Informatie over programma en aanmelding vindt u op de COB-site