Dijken en Rivieren 2021 wordt verplaatst naar mei 2022

Dijken en Rivieren

Organisatie Dare Events heeft de afgelopen tijd alles in werk gesteld om de vakbeurs Dijken en Rivieren, dat gepland stond op 1, 2 en 3 september 2021, door te laten gaan.

Alhoewel er in toenemende mate positieve berichtgeving is rondom de coronamaatregelen, blijkt september 2021 nog te vroeg om van de eerste editie van de nieuwe vakbeurs een groot succes te maken.

Het bestuur heeft daarom in goed overleg besloten de vakbeurs te verplaatsen naar mei 2022. Met deze verplaatsing kan de vakbeurs Dijken en Rivieren 2022 op hoog niveau  worden neergezet, zowel nationaal als internationaal. De organisatie heeft de ambitie om van deze vakbeurs één van de meest toonaangevende beurzen in de waterbouwsector te maken.

Alle overeenkomsten blijven zoals gewoonlijk van kracht. Uiteraard bent u van harte welkom in het jaar 2022.

Dat de vakbeurs Dijken en Rivieren door moet gaan is vanzelfsprekend!

Dijken en Rivieren 2022 is de eerste internationale en allesomvattende vakbeurs voor de Waterbouwsector op het gebied van dijken en rivieren. Zo houden de waterbouwbedrijven in deze sector zich onder andere bezig met landwinning, baggerwerken, hoogwaterbescherming, constructieve waterbouw, havenontwikkeling en gebieds- inrichting. De vakbeurs biedt u een podium om uzelf te presenteren en te promoten tegenover velen relevante bezoekers die werkzaam zijn binnen de waterbouwsector. Van architectenbureaus tot baggerbedrijven, ieder bedrijf wat in verschillende opzichten iets te maken heeft met het aanleggen van dijken, havens, rivieren, meren en sloten, zullen in aanmerking komen om deel te nemen aan deze speciale vakbeurs.

Een exacte datum in 2022 volgt nog. De organisatie zet zich nu vol in op volgend jaar en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Geïnteresseerd in meer infra nieuws? Klik dan op de link!