Asfaltdag 2018: 11 december Flint Amersfoort

De Asfaltdag meemaken betekent “dat je weer bij bent als het over asfalt gaat”.
Met als bijkomend voordeel dat je kunt zeggen “ik was er ook bij”.

Genoeg redenen om 11 december 2018 naar Amersfoort te komen. Naast een uitgebreide expositie van tientallen bedrijven met de nieuwste ontwikkelingen uit de branche is er een zeer gevarieerd sprekersaanbod. Daarmee biedt de Asfaltdag de beste mogelijkheid om kennis op te doen én inzichten met anderen te delen.

Dagvoorzitter Wendy Kooijman opent het congres om 10.00 uur met de aankondiging van Jan de Boer, directeur van KWS Infra BV en voorzitter van de Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland. Jan de Boer gaat in zijn presentatie in op recente ontwikkelingen in de asfaltbranche. Circulariteit in de asfaltsector zal hierin een rode draad zijn. Max von Devievere van Eurobitume zal het stokje overnemen door in te gaan op de LCI van bitumen. Na een prikkelende toelichting door Bon Uijting van Rijkswaterstaat zal er in de vorm van een paneldiscussie tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers worden ingegaan op de stappen die gezet moeten worden om te komen tot een circulaire asfaltsector.

Na de lunch zijn er 2 blokken. In het eerste blok zullen opdrachtgevers zoals de gemeente Nijmegen en de gemeente Eindhoven hun visie t.a.v. circulariteit en de consequenties hiervan op het in de markt zetten van werken presenteren. Tijdens het tweede blok zullen de asfaltproducenten in de vorm pitches de laatste ontwikkelingen t.a.v. duurzaamheid en circulariteit presenteren.

Rond de klok van 15.30 uur wordt het congres afgesloten met een netwerkborrel en is er de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen met de exposanten te bespreken. In de expositieruimtes is er vanaf 9.00 uur ’s ochtends gedurende de gehele dag de mogelijkheid om elkaar in een prettige sfeer te ontmoeten en van gedachten te wisselen over de informatie van de sprekers, nieuws van de exposanten en andere ontwikkelingen uit de asfaltbranche.

De lijst met exposanten is opgenomen op www.asfaltdag.nl
Via onderstaande knop vindt u ook meer informatie over het programma en de sprekers.

Direct aanmelden? Klik hier

Meer informatie? Klik hier

 

Wij zien uit naar uw komst. Tot 11 december!