Mark Wybenga nieuwe directeur HR bij Sweco Nederland

Wybenga - portretfoto

Per 1 november start Mark Wybenga (41) als directeur HR bij Sweco. Wybenga is al sinds 2011 HR business partner en recruitment manager bij het ingenieursadviesbureau, dat 1.700 medewerkers telt.

De aanstelling draagt bij aan de realisering van Sweco’s HR-ambities. Daarin staan mensgeoriënteerde groei, talentontwikkeling, inclusie en duurzaamheid centraal. Met goede ontwikkel- en groeimogelijkheden voor medewerkers en een bedrijfscultuur met ruimte voor ambitie, verschil en talent. Diversiteit wordt aangemoedigd door het bieden van ruimte aan mensen met een vluchtelingenachtergrond in samenwerking met de Refugee Talent Hub. Daarnaast is Sweco onlangs aangesloten bij Charter Diversiteit van de Sociaal Economische Raad (SER).

Eugene Grüter, CEO Sweco Nederland: “Onze mensen leveren een essentiële bijdrage aan de transitie van onze maatschappij naar een duurzaam en toekomstbestendig Nederland. De context waarin zij werken is van essentieel belang. In Mark zien wij de perfecte kandidaat om vanuit zijn talent en ervaring verder te bouwen aan de voorwaarden die nodig zijn om met elkaar de ambities van onze mensgerichte organisatie te realiseren.”