Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Staalbouwdag 2021 | 11 oktober 2021

11 oktober | 12:00 - 17:30

Staalbouwdag 2021

Gevaccineerd Gefascineerd door Staal luidt het motto van de Staalbouwdag 2021. Het evenement vindt plaats maandag 11 oktober in Theater Amsterdam én online.

Elk jaar is de Staalbouwdag hét event om uw kennis van de ontwikkelingen en trends in het ontwerpen en bouwen met staal op te frissen. Tegelijkertijd haalt u uw banden met ‘oude’ bekenden aan en legt u nieuwe relaties. Het kan weer op de Staalbouwdag 2021, in Theater Amsterdam. De Staalbouwdag 2021 biedt een middagvullend programma met expo en congres.

Het aantal beschikbare plaatsen op locatie (Theater Amsterdam) is nog niet ‘ouderwets onbeperkt’. Daarom is er tevens een live stream van het congres van de Staalbouwdag 2021. Kunt u niet naar Theater Amsterdam komen, dan kunt u de lezingen en discussie in elk geval online bijwonen.

Tijdens het congres gaan diverse (bouw)professionals in op de belangwekkende actuele thema’s: infrastructuur: duurzaam vernieuwen • constructieve veiligheid: goed gekeurd • duurzaamheid: gaan voor groen bouwen met staal.

De expo levert een exposé van nieuwe en vernieuwende diensten, producten en projecten van bedrijven en instellingen die actief zijn voor of in het ontwerpen en bouwen met staal. De expo, ondergebracht in de foyers van het theater, is tevens de plek om te netwerken onder genot van lunch en borrel.

>  Meer informatie over programma, bezoek en deelname vindt u op www.staalbouwdag.nl

 

Gegevens

Datum:
11 oktober
Tijd:
12:00 - 17:30
Evenement Tags:
Site:
https://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/staalbouwdag-2021/

Organisator

Bouwen met Staal
Telefoon:
088 353 1212
E-mail:
info@bouwenmetstaal.nl
Site:
https://www.bouwenmetstaal.nl

Locatie

Amsterdam
Danzigerkade 5
Amsterdam, Noord-Holland 1013 AP Nederland
+ Google Maps