zondag, juni 4, 2023
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Collegetour afzinken tunneldelen Blankenburgverbinding | 14 maart

14 maart | 19:00 - 21:00

Blankenburgverbinding - logo College Tour

Eind maart wordt het eerste tunneldeel van de Maasdeltatunnel afgezonken naar de bodem van het Scheur. Op 14 maart organiseert Rijkswaterstaat samen met bouwcombinatie BAAK een collegetour over de bouw en aanleg van de Maasdeltatunnel. Specialisten van BAAK, Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf Rotterdam staan uitgebreid stil bij hoe deze operatie precies in zijn werk gaat en vertellen over wat er allemaal bij komt kijken.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden aanmelden voor deze speciale edities van de collegetour op 14 maart in muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg. De deuren gaan om 19.00 uur open. De collegetour begint om 19.30 uur en duurt tot 20.45 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en een drankje te drinken.

NB:De eerdere editie van de Collegetour op 8 maart in Vlaardingen is al volgeboekt.

Tribunes bij afzinken

De Blankenburgverbinding is de nieuwe snelweg A24 tussen de A20 bij Vlaardingen en de A15 bij Rozenburg. Het afzinken van de tunneldelen van de Maasdeltatunnel is een belangrijke stap in het voltooien van de Blankenburgverbinding. Op de ‘afzinkdagen’, die gepland zijn op vrijdag 31 maart en zaterdag 15 april, worden tribunes neergezet. Iedereen die geïnteresseerd is kan komen kijken hoe de tunneldelen komen aanvaren en worden gemanoeuvreerd tot ze uiteindelijk onder water verdwijnen. Ook hiervoor is aanmelden mogelijk via www.blankenburgverbinding.nl.

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Tags:
,

Organisator

Rijkswaterstaat

Locatie

Muziektheater De Ontmoeting
Koninginnelaan 9
Rozenburg, 3181 GK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0181- 212684
Bekijk de site van Locatie