Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Infra Relatiedagen | 29 – 31 maart 2022

29 maart - 31 maart

Nieuw op Infra Relatiedagen Het Materieelpark van de Toekomst

‘De eerste elektrische veegtruck in Nederland. 100% elektrisch en fluisterstil’. Het staat met grote letters op deze veegwagen van Van Doorn. Een primeur die te zien is op de Infra Relatiedagen, op 29, 30 en 31 maart in Evenementenhal Hardenberg. Aan het event nemen zo’n 350 exposanten deel.

Deze eerste elektrische veegwagen is te vinden op het Materieelpark van de Toekomst, dat als ondertitel heeft meegekregen ‘Laden, rijden & bouwen’. Het is voor het eerst dat op de Infra Relatiedagen zoveel aandacht wordt besteed aan geëlektrificeerd materieel, variërend van veegmachines tot laadpalen en accuwagens. Alle toonaangevende aanbieders zijn aanwezig. In de hal is een parcours uitgezet voor demo’s, in het midden van de hal staat het Machinistencafé.

Lambert van Gameren, binnen Easyfairs verantwoordelijk voor het Materieelpark van de Toekomst: “We zijn apetrots bijzondere elektrische paradepaardjes te kunnen laten zien. Tegen bezoekers zeggen we: ‘Ga zitten en ervaar het geluid’. In het Machinistencafé krijg je uitleg van ervaringsdeskundigen. De meest gestelde vraag? Kun je een heel dag rijden op een elektrisch veegtruck. Het antwoord is ‘ja.’ Andere vraag is of je de motor nog kunt horen. Het antwoord hierop is: Nee, het materieel is fluisterstil. De Voorbeelden staan in Hal 7.”

Collegetour

De infrasector kent een nijpend personeelsprobleem. Daarom ook deze editie weer een Collegetour met MBO- en HBO-studenten. Een route leidt ze langs twintig exposanten met opvallende innovaties en inspirerende verhalen. Van Gameren: “We laten vooral de veelzijdigheid van de sector zien. Op die manier hopen we ze warm te maken voor een baan in de infra. Aangezien we ons op laatstejaars richten, loopt er een aardig arbeidspotentieel rond.”

De ontwikkelingen in de sector staan niet stil. Geëlektrificeerde machines op het Materieelpark van de toekomst zijn daarvan een flitsend voorbeeld. Kennis over de infrasector gaan we laagdrempelig testen in de pubquiz. Lambert van Gameren: “Met als motto ‘het mag ook leuk zijn’ organiseren we tweemaal per dag een Pubquiz. We richten daar speciaal een kenniscafé voor in.”

Je zult op 29, 30 en 31 maart vooral een hallencomplex zien dat bruist. Van de innovaties, demonstraties, lezingen en vooral heel veel netwerkmomenten. Uiteindelijk komen uit het echte gesprek de mooiste dingen voort .

Voor meer informatie: www.infrarelatiedagen.nl

Gegevens

Begin:
29 maart
Einde:
31 maart
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.infrarelatiedagen.nl/

Organisator

Easyfairs

Locatie

Evenementenhal Hardenberg