Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fly Seaport 2022 | 28 juni 2022

28 juni

Er moet één internationale luchthaven op zee komen!
Er moet snel een begin gemaakt worden met de nodige studies door de Overheid, Schiphol, Rotterdam Airport, investeringsmaatschappijen, gebieds- en
projectontwikkelaars, bouwconsortia, grond- weg- en waterbouw met de ontwikkeling van een aantrekkelijke “Groen-Randstad” op 4200 hectare vrijkomende ruimte midden in de Randstad als de luchtvaart naar zee gaat!

Nu is het de tijd om de voorbereidingen te treffen om in 2050  onze internationale luchthavens naar zee te verhuizen.

Met een blik op de toekomst is het  een interessante gedachte is om niet alleen Rotterdam Airport maar tevens Eindhoven en Maastricht naar deze ene internationale luchthaven op de Noordzee te verplaatsen. Daardoor worden de kosten breder gedragen en de bijdrage aan klimaatbeheersing, luchtvervuiling  en lawaaioverlast vergroot.

Wie ontmoet u?

Mede door het succes van de voorgaande editie Fly Seaport 2019 is de verwachting gerechtvaardigd, dat U ruim 200 congressisten gaat ontmoeten zoals: stakeholders SCHIPHOL, ingenieursbureaus, locale- en regionale overheid, milieu instanties, project ontwikkelaars, woning- en utiliteitsbureaus, aannemerij grond-, weg, en waterbouw, vervoerders en verladers, luchtvaartsector.

Zie hier meer informatie over Fly Seaport 2022.

Gegevens

Datum:
28 juni
Site:
https://flyseaport.com/praktische-info/

Organisator

Fly Seaport

Locatie

Schouwburg Amstelveen