Wijzigingen in directie Bosch Rexroth B.V.

De directie van Bosch Rexroth B.V., leveranciers van aandrijf- en besturingstechnologieën, heeft enkele wijzigingen ondergaan en wordt vanaf 1 november 2019 gevormd door Durk-Jan Nederlof, Ron van den Oetelaar en Ron Schilders (Financial Director).

Toetreding Durk-Jan Nederlof
Vanaf 1 november 2019 is de heer Durk-Jan Nederlof toegetreden tot de directie van Bosch Rexroth B.V. als Senior Vice President Business Unit Large Projects met verantwoordelijkheid voor Sales (gevestigd in Boxtel, Nederland).
Nederlof begon zijn professionele carrière in 1999 als projectingenieur bij Damen Shipyards, nadat hij scheepsbouw had gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Hij vervolgde zijn carrière als projectmanager scheepsreparatie en nam daarna verschillende managementfuncties op zich binnen de Damen Shipyards Group.

Ron van den Oetelaar Vice Preident Technical
Tegelijkertijd neemt Ron van den Oetelaar de positie van Vice President Technical binnen de Business Unit Large Projects op zich.

Door deze wijzigingen speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak om de wereldwijde markt- en bedrijfsoriëntatie van de Business Unit Large Projects verder te versterken. Tegelijkertijd zal meer aandacht worden besteed aan systeemontwikkeling, project- en engineeringactiviteiten. Excellence op beide gebieden wordt als essentieel beschouwd voor een duurzame, winstgevende bedrijfsactiviteit.