Uitbreiding directieteam BK ingenieurs

Lilian Velthuis en Wilbert van Pampus zijn toegetreden tot de directie van BK ingenieurs. De uitbreiding van de directie is een gevolg van de ambitie van het ingenieurs- en adviesbureau, dat momenteel met zo’n 150 medewerkers verspreid over zes vestigingen landelijk actief is.

Lilian Velthuis is sinds 2011 werkzaam als HRM-adviseur bij BK ingenieurs, waar zij al deel uitmaakte van het managementteam. Tijdens haar opleiding Personeel & Arbeid aan de Hogeschool van Amsterdam werd Velthuis aangenomen bij het internationaal opererende ingenieursbureau Antea Group. In 2001 maakte ze de overstap naar adviesbureau ProCensus, dat in 2011 onderdeel werd van BK ingenieurs.

Wilbert van Pampus werkt sinds augustus 2018 bij BK ingenieurs als senior adviseur en projectmanager, met name op het gebied van civiele techniek- en bodemprojecten. Van Pampus studeerde cultuurtechniek, met een specialisatie hydrologie, aan de Universiteit van Wageningen. Hij werkte 20 jaar voor advies- en ingenieursbureau Tauw. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het opstarten en uitbouwen van de vestiging in Amsterdam, had hij de vestiging in Utrecht onder zijn hoede en gaf hij op concernniveau leiding aan de afdeling watermanagement.

BK ingenieurs is een zelfstandig allround ingenieurs- en adviesbureau en is onder meer actief in projecten op het gebied van bodem, asbest, civiele techniek, arbo & veiligheid en bouw- en milieuadvies, omgevings- en projectmanagement. Met hun kennis, ervaring en opgebouwde netwerk zijn Velthuis en Van Pampus voor BK ingenieurs bij uitstek geschikt om de ontwikkeling van het bedrijf in goede banen te leiden. Velthuis zal zich voornamelijk bezighouden met de verdere professionalisering van het HRM-beleid, Van Pampus met projectbeheersing en het ondersteunen van projecten op het gebied van Civiele Techniek. De voltallige directie bestaat nu uit Bert Zijl en Ronald Kaasenbrood (directeuren) en Eric Mathôt, Lilian Velthuis en Wilbert van Pampus (adjunct-directeuren).