Sweco benoemt Willem Scheper tot teammanager Mobiliteit

Willem Scheper (43) is per 1 oktober 2017 als teammanager Mobiliteit gestart bij de afdeling Mobiliteit van ingenieursadviesbureau Sweco. Willem is ruim 19 jaar werkzaam in de verkeer- en vervoerwereld. Tot voor kort was hij werkzaam als senior adviseur en vestigingsmanager bij Keypoint Consultancy.

Na afronding van zijn studie Verkeerskunde aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden startte Willem zijn loopbaan bij Goudappel Coffeng als adviseur Verkeersplanologie. Vervolgens deed Willem ervaring op bij meerdere adviesbureaus, zowel in de rol van adviseur als in de rol van manager.

Betrokken en benaderbaar
Volgens Rob Althuisius, afdelingshoofd Mobiliteit gaat Willem een mooie toekomst tegemoet bij Sweco. “Willem heeft ruime ervaring met het aansturen van projecten en teams op het gebied van verkeer, infrastructuur en ruimtelijke ordening, en specifiek fiets- en ketenmobiliteit. Hij is toegewijd en combineert mobiliteitskennis en -ervaring met leidinggevende vaardigheden. Dit maakt Willem zeer geschikt om het team door te ontwikkelen in een steeds veranderend werkveld.”

Veel nieuwe dingen te ontdekken
Willem heeft enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging: “Sweco is een prachtig bedrijf. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de ambitie van Sweco en om samen met mijn team een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in de mobiliteit van Nederland. Daarin zijn nog veel nieuwe dingen te ontdekken!”