maandag, augustus 2, 2021
Home Personalia Sandra Broekhof en Jeroen Mol nieuwe krachten bij de Betonvereniging

Sandra Broekhof en Jeroen Mol nieuwe krachten bij de Betonvereniging

Op maandag 2 september 2019 zijn Sandra Broekhof en Jeroen Mol in dienst getreden bij de Betonvereniging. Sandra gaat aan de slag als eventmanager. Jeroen wordt de nieuwe programmamanager Ontwerp bij de Betonvereniging. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Peter Hoes, die met pensioen is gegaan.

Maikel Jagroep, directeur Betonvereniging, is zeer content met de indiensttreding van Sandra en Jeroen. “Met de indiensttreding van deze nieuwe krachten, versterken en vernieuwen wij het verenigingsbureau. Dit zijn belangrijke voorwaarden om in onze slag naar verdere professionalisering.”

Jeroen Mol (1969) heeft de afgelopen jaren bij Hogeschool Rotterdam gewerkt als docent bij de opleiding Bouwkunde en als onderwijsmanager bij de opleiding Civiele Techniek. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij onder andere Royal Haskoning, Havenbedrijf Rotterdam en Volker Wessels.

Sandra Broekhof (1974) heeft jarenlange ervaring in het organiseren van vele evenementen, groot en klein. Als communicatie & eventmanager bij CURnet is zij jaren het gezicht en de organisator geweest van vele succesvolle congressen, seminars, workshops in de bouw- en watersector. De laatste jaren heeft zij haar kennis verbreed op het gebied van Sales, Marketing en Communicatie in verschillende sectoren.