Raamovereenkomst Ballast Nedam en Rexel

Ondertekening van de raamovereenkomst door Arno Uiterweerd - Director Ballast Nedam Renewables en Martin Verdegaal - Algemeen Directeur Rexel Nederland

Bijdrage leveren aan de verduurzamingsopgave

Op 13 december 2017 hebben Ballast Nedam en Rexel Nederland BV een raamovereenkomst met elkaar gesloten. De organisaties slaan de handen ineen om hiermee een bijdrage te leveren aan de verduurzamingsopgave waar we in Nederland gezamenlijk voor staan.

“Producten en diensten die bijdragen aan een beter milieu spelen een prominente rol in ons assortiment en in onze dienstverlening. Met deze raamovereenkomst kunnen wij de krachten bundelen om onze bijdrage aan de duurzame transformatie van vastgoed en gebiedsontwikkeling te vergroten. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst”, aldus Martin Verdegaal, algemeen directeur Rexel Nederland.

Ballast Nedam, als integrale bouwer, is zich bewust van de impact die zij heeft op de omgeving. Ballast Nedam stelt dat zij een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft die niet uit de weg gegaan wordt. En dat gaat verder dan de bouwplaats en een groenere samenleving alleen. Ballast Nedam heeft als eerste bouwbedrijf de stap gezet om zich aan te sluiten bij de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties (VN) en ontwikkelt alleen nog gasloze woningen.

Rexel Nederland ziet ‘Het Nieuwe Bouwen’, dat de thema’s Circulair-, Energieneutraal- en Lean bouwen omvat, als een middel om de ambitie van de verduurzamingsopgave vanuit het oogpunt van Rexel te realiseren.

Over Rexel: Rexel Nederland B.V. is dé partner voor alle professionals op het gebied van elektrotechniek. Het bedrijf is onderdeel van de Rexel Group, wereldwijd toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen. Kijk voor meer informatie op www.rexelnederland.nl.