Mourik

Technisch specialist WTB

Mourik

Geplaatst 8 maanden geleden

Je functie

Als technisch specialist WTB ben je de techneut die werkzaam is binnen projectteams bij grootschalige infraprojecten. Je schat de kansen en risico’s in en je bewaakt het budget en eventuele technische afwijkingen van het project.

De werkzaamheden variëren afhankelijk van de fase van het project waaraan je werkt. De hoofdfasen betreffen de tender (aanbesteding), de ontwerp- en werkvoorbereidingsfase en uiteindelijk de realisatie en nazorg. In de tenderfase kun je bezig zijn met het generen van technisch oplossingen, analyseren van contractstukken, uitwerken realisatiemethodes of het opstellen van kostenramingen. Tijdens de ontwerp- en werkvoorbereidingsfase ben je de technische sparringpartner voor de ontwerpers en denk je mee in oplossingen. Verder houd je je bezig met het opstellen van de (project)planningen met daarin de activiteiten, personeel en materieel.

Je profiel

Je hebt een opleiding Werktuigbouwkunde op HBO/Universitair-niveau en bij voorkeur 5 tot 10 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over parate kennis van aandrijftechnieken en hebt ervaring met bouwprocessen, contractmanagement en projectbeheersing. Tevens ben je bekend met BVP, EMVI-plannen en D&C-contracten. Tot je persoonlijke eigenschappen behoren analytisch denkniveau, samenwerking en leidinggevende capaciteiten. Naast je klantfocus ben je besluitvaardig, kosten- en resultaatbewust, gedreven, enthousiast maar vooral oplossingsgericht.

Beter af bij Mourik

Mourik is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring en tegelijkertijd een internationaal concern met een omzet van 400 miljoen euro in de sectoren infrastructuur, (petro)chemie, bouw, energie en milieu. Bij Mourik zijn we sterk in ontwikkeling en dat geldt net zo goed voor jouw carrière.

Onze werkmaatschappij Mourik Limburg B.V., gevestigd in Echt, onderdeel van Mourik Infra B.V., is actief in de staal- en werktuigbouw, tankbouw en industriële dienstverlening. De activiteiten van Mourik Limburg omvatten een breed scala van veelal enkelvoudige en projectgebonden werkzaamheden met een zwaartepunt op het gebied van natte infrastructuur (bruggen, sluizen en stuwen). Omdat de projecten steeds vaker multidisciplinair zijn en er hoge eisen worden gesteld aan de procesbeheersing beschikt Mourik Limburg over een ervaren en kundig projectmanagement. Door de specifieke ervaring en mogelijkheden is Mourik Limburg in veel situaties gesprekspartner geworden die meedenkt in oplossingen, zowel technisch als projectmatig.

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt ruimte voor een eigen inbreng en kunt jezelf ontwikkelen in professionele maar informele sfeer.

 

Voor meer informatie, zie de vacature op de website.
Voor direct solliciteren, klik op onderstaande sollicitatiebutton;