Enexis

Teammanager infra – Groningen

Enexis

Geplaatst 7 maanden geleden

OMSCHRIJVING

Als teammanager bij Enexis ziet geen dag er hetzelfde uit! Je collega Kevin vertelt er graag meer over:

”Wat mijn functie zo leuk maakt, is dat ik deze volledig naar eigen inzicht mag invullen. Ik krijg veel vrijheid en geen enkele dag is hetzelfde. Ik krijg dagelijks te maken met operationele vragen vanuit mijn team, maar denk ook mee over tactische en strategische vraagstukken.
Ik heb veel contact met andere teammanagers, monteurs, uitvoerders en onze manager Realisatie. Het coachen en ondersteunen van de monteurs, uitvoerders en mijn collega teammanagers, behoort ook tot mijn takenpakket. Verder stuur ik op resultaten en houd ik mij bezig met afdelingsoverschrijdende taken, zoals bijvoorbeeld de strategische personeelsplanning.
De grootste uitdaging is op dit moment het zó neerzetten van de afdeling zodat we klaar zijn voor de toekomst. We zijn onderdeel van een enorm dynamische sector, dit vergt van iedereen veel aanpassingsvermogen.”

FUNCTIE-EISEN

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding richting techniek of bedrijfskunde. Je bent in het bezit van VCA-VOL of bent bereid dit te gaan behalen. Je hebt kennis van proces- en projectmanagement, moderne leiderschapsstijlen, financiële systemen en kwaliteitssystemen. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende.

We vinden het belangrijk dat je in staat bent om mensen te verbinden en in hun kracht te zetten. Je durft daarbij vernieuwend te zijn en je krijgt energie van het samen behalen van successen.

BEDRIJFSINFORMATIE

Nu Kevin je een kijkje in de functie heeft gegeven, ben je natuurlijk ook benieuwd van welke afdeling je onderdeel uitmaakt. Dit is de afdeling Realisatie binnen onze vestiging Kolham. De afdeling bestaat uit 160 medewerkers die zich dagelijks bezighouden met het veilig en optimaal bedienen van onze klanten. Daarnaast lossen wij met z’n allen storingen efficiënt op en onderhouden we onze assets. Met jouw team zorg je voor een goede samenwerking tussen de verschillende teams en afdelingen, zowel binnen als buiten de vestiging.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen! Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

  • Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een inschaling tussen € 3.240,- en € 4.629,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
  • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
  • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
  • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Solliciteer dan nu via de ‘Solliciteer‘ button of neem dan contact op met Anne de Vries (Corporate Recruiter) via anne.de.vries@enexis.nl of bel/app naar 06-27178503.

Wil je eerst onderzoeken of Enexis bij je past? Maak kennis met Enexis tijdens de open avond op 13 februari in de Energybarn. Meer informatie vind je via: www.werkenbijenexis.nl/groningen. Direct aanmelden kan ook bij Anne.

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.