MULTI.Engineering

Omgevingsmanager Noord Holland

MULTI.Engineering

Geplaatst 2 maanden geleden

 

Omgevingsmanager, 40 uur, Amsterdam
Kun jij je goed in mensen verplaatsen zonder het belang van een project uit het oog te verliezen? Als Omgevingsmanager heb je een belangrijke rol: jouw inzet draagt bij aan het succes van onze projecten.

Jouw rol als Omgevingsmanager is essentieel

MULTI.engineering houdt zich bezig met mooie projecten op het gebied van Bouw & Infra. Jij bent degene die de realisatie van onze projecten mogelijk maakt: je bent verantwoordelijk voor de interactie met externe stakeholders in de omgeving – zoals omwonenden – en betrokken interne partijen. Je bent het aanspreekpunt voor onze stakeholders, waarbij je alle eisen, wensen en raakvlakken in kaart brengt, afstemt en borgt.

Hoe zorg jij ervoor dat alles in goede banen loopt? Door het:

 • in kaart brengen van gevolgen voor flora & fauna, de bodemgesteldheid (van kabels en leidingen tot niet gesprongen explosieven en archeologische waarden) en het aandragen van de juiste maatregelen;
 • bezighouden met benodigde communicatie zoals de bouw- en publiekscommunicatie, registratie en beantwoording van klachten;
 • in kaart brengen, aanvragen en borgen van de eisen voor alle benodigde vergunningen, zodat het project gerealiseerd wordt binnen de randvoorwaarden;
 • opstellen, beheren en actualiseren van de plannen die nodig zijn, zoals het beoordelen van de verkeersmaatregelen en de afstemming hiervan.

Op zoek naar een uitdaging? In deze veelzijdige functie houd jij je bezig met verschillende projecten en bevind je je afwisselend op locatie en op kantoor. Je begeeft je op het snijvlak van communicatie, pr en voorlichting, en verdiept je in troubleshooting, het menselijke aspect én inhoudelijke technische kennis.

Ben jij de nieuwe scheidsrechter in ons werkveld?

Jij bent een probleemoplosser in hart en nieren: je vindt het leuk om nieuwe mogelijkheden aan te dragen, staat stevig in je schoenen – ook als je te maken krijgt met emotionele reacties – en kunt goed compromissen sluiten. Als natuurlijker prater stel je de juiste vragen en kun je zaken goed overbrengen; ook als dit betekent dat je technische aspecten in jip-en-janneketaal uitlegt. Daarnaast ben je een besluitvaardig type die van aanpakken weet en beschik je over politieke sensitiviteit (nature of nurture; beide goed).

Dit heb jij in je achterzak:

 • Een hbo-diploma in de richting techniek
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een relevante functie
 • Ervaring met UAV-GC-contracten (dit is een pre)
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Een werkplek waar je je thuisvoelt
In ons familiebedrijf kom je terecht in een warm bad. Er is alle ruimte voor je creativiteit, je groei en je mening; kortom, om jezelf te zijn en het vak uit te oefenen waar je energie van krijgt. Wij hebben veel kennis in huis waar je op kunt terugvallen: onze platte organisatie bestaat voornamelijk uit ingenieurs die een grote liefde hebben voor hun vak. We hechten veel belang aan goed werkgeverschap, want tevreden medewerkers zijn onmisbaar voor een succesvolle organisatie.

“Werken bij MULTI.engineering voelt voor mij als thuiskomen. Een warme omgeving waar je ruimte krijgt voor groei en ontwikkeling binnen een team van gelijkgestemden”.
– Remy

Wij zorgen goed voor onze mensen met:

 • Een aantrekkelijk salaris o.b.v. opleiding en ervaring
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijk vrije dagen pakket, een pensioenverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering
 • De kleine dingen die werk leuk maken: een goede werksfeer, netwerkbijeenkomsten, teamuitjes, kerstborrels en evenementen
 • Alle ruimte om te groeien middels opleidingen (op maat), infosessies en cursussen

Ben jij klaar om de interactie aan te gaan tijdens grote projecten en zo succes te creëren? Zet je daadkracht in en solliciteer direct via de ‘Solliciteer’ button. Bij vragen kun je contact opnemen met Remy Ris (Sourcing Consultant) via +31(0) 6 236 332 07 of remy.ris@multi.engineering.

MULTI.engineering: een familiebedrijf sinds 1996
MULTI.engineering biedt al 22 jaar oplossingen voor engineering vraagstukken. Vanuit België, Nederland en Slowakije helpen wij onze klanten succesvol te zijn in de markten Industrie, Bouw & Infra en Maritiem & Offshore.