Mourik

Hoofd engineering

Mourik

Geplaatst 2 maanden geleden

 

Mourik Groot-Ammers zoekt voor haar integrale ontwerpafdeling op korte termijn een

Hoofd Engineering

 

Je functie

Als hoofd engineering geef je leiding aan de ontwerpafdeling van Mourik met als aandachtsgebied (integrale) complexe projecten. Deze bevatten de vakgebieden civiele betonbouw, maintenance en renovatie van bruggen, stuwen en sluizen. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwerpaspecten tijdens de ontwerpfase en wordt je betrokken in de realisatiefase van diverse projecten. Je geeft leiding aan het ontwerpteam om zo efficiënt mogelijk invulling te geven aan de projectstrategie en verdere optimalisatie van de ontwerpafdeling. Hierdoor lever je een bijdrage aan de verdere professionalisering binnen Mourik Infra. Tevens draag je in gezamenlijkheid zorg voor een doorvertaling van de klantvraag naar een commercieel competitief ontwerp.

Je profiel

Wij zoeken een technische professional met een afgeronde HBO- of TU-opleiding civiele- / geotechniek en minimaal 5 jaar ervaring binnen de infra branche. Tevens heb je leidinggevende kwaliteiten om op een inspirerende en motiverende manier sturing te geven aan een enthousiaste club van circa tien medewerkers. Daarnaast ben jij de teamplayer die verbindt, verantwoordelijkheid pakt en die past bij de cultuur van een familiebedrijf. Hierdoor ben jij de nieuwe collega die in staat is om bij onze medewerkers het beste naar boven te halen waardoor enthousiasme en werkplezier wordt bevorderd.

Over Mourik

Mourik is een familiebedrijf met vele activiteiten waarbij we streven naar maximalisering van het integraal samenwerken. Zodoende denken wij onze klanten een product aan te bieden dat zorgt voor maximale ontzorging. Wij streven ernaar om met onze klanten partner in business te zijn om zo met elkaar samen te werken op een eerlijke en transparante manier.

Ons aanbod

Naast een goed salaris en uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je opereert samen met je directe collega’s vanuit Groot-Ammers waar ruimte is voor eigen inbreng en optimalisaties in een professionele maar informele sfeer.

 

Voor meer informatie, zie de vacature op de website.
Voor direct solliciteren, klik op onderstaande sollicitatiebutton;