Royal HaskoningDHV

Hoofd Adviesgroep Water Management

Royal HaskoningDHV

Geplaatst 9 maanden geleden

De organisatie

Waterbeheer raakt aan alles. Samen staan we voor de uitdaging om veiligheid, duurzaamheid en toekomstbestendigheid van het watersysteem en de waterketen concreet vorm te geven. Samen met onze klanten en partners ontwikkelen wij oplossingen voor het tegengaan van watertekort en wateroverlast in stedelijk en landelijk gebied door data slim te gebruiken en informatiestromen en modellen effectief in te zetten. We helpen onze klanten bij betere en snellere realisatie van hun ambities. Als toonaangevend advies- en ingenieursbureau zijn we innovatief, daadkrachtig en betrouwbaar. Dát is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou.

De adviesgroep Water Management bestaat uit ruim 100 professionals die zich bezig houden met oppervlaktewater, grondwater en stedelijk water. Van strategische advisering over samenwerking in de waterketen en planvorming, tot modellering van systemen en de ontwikkeling van nieuwe tools en services. Klimaatadaptatie is een van de rode draden in ons werk. Wij gaan vanuit onze kantoren in Amersfoort, Nijmegen, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Goes, Amsterdam, Groningen en Zwolle naar onze klanten die door heel Nederland zijn verspreid. Ons internationale projectenportfolio rondom resilient cities is volop in ontwikkeling.

De Functie

 Als Hoofd Adviesgroep(HAG) ben je eindverantwoordelijk voor de medewerkers van de adviesgroep, de marktbenadering en de projecten. Samen met je medewerkers weet je de diensten en producten van de groep om te zetten in klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid, kwaliteit en goede financiële resultaten. De dagelijkse aansturing van de adviesgroep doe je samen met enkele ‘associate directors’ die een deel van de HRM en/of project management taken onder hun hoede hebben.

Samen met je collega’s invulling geven aan “Strong22”, de middellange termijn strategie van Royal HaskoningDHV, is dé opgave voor de komende jaren. Mensen, innovaties, digitale transformatie, ondernemerschap en zelfsturing zijn hierbij belangrijke pijlers. Startpunt hierbij is een duidelijke en inspirerende (markt)visie op het waterbeheer van de toekomst.

Om hier invulling aan te geven heb je aantoonbare affiniteit met de markt en het werkveld en ben je in staat om een duidelijke koers uit te zetten samen met de adviesgroep, waarin je strategische doelen doorvertaalt naar heldere acties en resultaten. Je bent op samenwerking gericht, zowel binnen als buiten de organisatie, en je weet je netwerk in te zetten (en uit te bouwen) om samen met klanten en partners bij te dragen aan een duurzaam waterbeheer in Nederland en daarbuiten.

Als HAG Water Management maak je onderdeel uit van het MT van de Business Unit (BU)  Water NL. Deze BU bestaat uit ca 400 water professionals, ingedeeld in de adviesgroepen Water Management, Rivers & Coast, Ecology, Drinking Water, Waste Water en Industry & International. Samen met je MT collega’s zet je de langere termijn strategie uit voor de BU en voel je je verantwoordelijk voor de implementatie van deze koers en de resultaten van de BU.

Ben jij een people manager die inspireert, vertrouwen geeft, gericht is op samenwerking en zelfsturing? Maak jij de verbinding met medewerkers, collega’s, klanten en partners om samen te werken aan het waterbeheer van de toekomst? Maak je daarbij gebruik van alle kracht en ervaring die er in de adviesgroep aanwezig is? Inspireer je je collega’s met nieuwe ideeen en toepassingen, en faciliteer je hen om hun ambities te realiseren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je Profiel

  •  Inspirerende en natuurlijke leider, communicatief sterk;
  • Toegankelijke people manager met oog voor de mens; coachend leiderschap;
  • Teamspeler en verbinder tussen collega’s, klanten en partners;
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring met hoogopgeleide professionals;
  • Vernieuwende, strategisch denker die een (markt)visie kan ontwikkelen en uitvoeren;
  • Marktgericht en commerciële ervaring in innovatie en businessontwikkeling;
  • Aantoonbare affiniteit in en ervaring met het werkveld en de markt; een sterk netwerk in de watersector is een aanbeveling;
  • Aantoonbare affiniteit met digital/ICT oplossingen en productontwikkeling, inclusief de daarbij behorende werkvormen (Agile, scrum, value propositioning).

De procedure
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Esther Bosman, Director Business Unit Water NL, op 088 – 348 95 31.

Je kunt je sollicitatie, bestaande uit een motivatie plus CV, versturen via de sollicitatie button.