ROC Nijmegen

Docent Mobiliteitsbranche

ROC Nijmegen

Geplaatst 3 weken geleden

Docent Mobiliteitsbranche

Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van de mobiliteitsbranche op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Entree-opleidingen een enthousiaste docent Mobiliteitsbranche.

  • Voor 0,8 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 – € 4.218 bruto per maand)
  • Per 20 augustus 2019
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Energieweg 25 en Heyendaalseweg 98 te Nijmegen

Over ROC Nijmegen
ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Over Entree-opleidingen
Entree-opleidingen zijn mbo-opleidingen op mbo-niveau 1 voor jongeren van 16 tot 27 jaar die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben behaald.

Wat ga je doen?
Als docent Mobiliteitsbranche verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleiding Assistent Mobiliteitsbranche op mbo-niveau 1. Vanuit dit brede vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan de invulling van de theorie- en praktijklessen. Je ondersteunt studenten op het gebied van hun studieloopbaanbegeleiding en beroepspraktijkvorming en je levert je bijdrage aan de activiteiten van de opleidingen. Enthousiast en communicatief ben je een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team.

Wat moet je kunnen?
Je hebt een lerarenopleiding afgerond, of een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Jouw pedagogisch-didactische kwaliteiten zijn sterk ontwikkeld. Met recente werkervaring in de mobiliteitsbranche heb je een streepje voor. Door jouw onderwijservaring en affiniteit met de doelgroep op mbo-niveau 1 weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Daarnaast vervul je de rol van studieloopbaanbegeleider om onze studenten op weg te helpen naar een succesvolle toekomst. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor het team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met Inge van Oorsouw (manager team Entree-opleidingen): 06-19929585.

Solliciteren?
Klik op de ‘Solliciteer’ button en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.
Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.