ROC Nijmegen

Docent Infra (GWW)

ROC Nijmegen

Geplaatst 5 maanden geleden

Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van infra op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en jong-volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Bouw Infra een enthousiaste docent Infra (GWW).

  • Voor 0,4-0,6 fte (combinatie met een baan in het bedrijfsleven is mogelijk)
  • Waardering: marktconform salaris volgens de cao mbo
  • Per 1 november 2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2019 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Heyendaalseweg 98 te Nijmegen

 

Over ROC Nijmegen
ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

 

Wat ga je doen?
Als docent infra (GWW) verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleiding middenkader bouw en infra op mbo-niveau 4, met als aandachtspunten lessen theorie, BPV-begeleiding en examinering. Binnen het domein infra kan het onder andere gaan om lessen wegenbouw, waterbouw, CAD en/of 3D-tekenen, betontechniek en (technische) bedrijfskunde. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten, waarbij je iedere student in zijn/haar leerbedrijf bezoekt. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en weet deze uitstekend te onderhouden. Bovendien speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleiding.

 

Wat moet je kunnen?
Het is een pré wanneer je werkzaam bent in het werkveld infra (GWW) en wanneer je op de hoogte bent van recente ontwikkelingen in de praktijk. Je hebt een hbo-opleiding afgerond, aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing (of je bent bereid een opleidingstraject te volgen) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied. Beschik je niet over een hbo-diploma, dan kom je ook voor deze vacature in aanmerking indien je een technische mbo-niveau 4 opleiding hebt afgerond, hbo werk- en denkniveau hebt én minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied. Wij bieden jou dan een pedagogisch-didactisch scholingstraject aan.

Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Uiteraard volgens de visie op onderwijs van ons team. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep kun je studenten inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Tenslotte ben je een echte netwerker en kun je zo belangrijke contacten opbouwen en onderhouden in de branche.

 

Wat bieden wij?

  • een marktconform salaris volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

 

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met Sanne Verhagen (manager team BI): 06-45233192. Of stuur een e-mail aan s.verhagen@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?
Vul het informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe via de ‘Solliciteer’ button.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.