croonwolter&dros

Consultant Projecten – Infra – Landelijk

croonwolter&dros

Geplaatst 2 maanden geleden

 

Over de functie

Als consultant vervul je een centrale rol binnen onze Infra projecten. Jij bent de drijvende kracht achter oplossingen op het gebied van Energiesystemen, Communicatiesystemen, Verkeerssystemen, Bouwproces of Machine veiligheid voor onze landelijke Infra projecten. Gezien wij projecten selecteren die we zowel mogen bouwen als onderhouden vragen wij veel kennis over zowel nieuwe technieken, beschikbaarheid van systemen als onderhoudbaarheid van systemen.

Als consultant maak je een vertaling vanuit de eisen set en de integrale ontwerpen zodat een RFI op de markt uitgevraagd kan worden. Hieruit moet dan de meest optimale oplossing worden samengesteld. Een belangrijk onderdeel van de taakstelling is niet alleen zorgen voor een goede oplossing, maar ook het aantonen dat dit de juiste oplossing is voor de klant. Je hebt als consultant een grote eigen verantwoordelijkheid in het sturen op de kosten, en het aansturen van de bedrijven die de oplossing ook daadwerkelijk realiseren.

 

Waar kom je te werken

OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

 

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

 

Onze klanten zijn actief in de Utiliteit, Industrie, Infra of Marine & Offshore. Binnen de divisie Infra zijn we actief in tunnels, bruggen, sluizen, water.

 

OVER DE AFDELING
De divisie Infra is continu in beweging. Wij houden ons bezig met de alledaagse mobiliteit en veiligheid van de maatschappij. Dit doen wij door zorg te dragen voor de beschikbaarheid van infrastructurele objecten. Deze objecten bevinden zich door het hele land; van de nieuwbouw van Sluis Eefde, tot het onderhoud van de Westerscheldetunnel en het bouwen van de eerste energie neutrale tunnels als verbinding tussen de A13 en A16. Beweeg jij met ons mee?

 

Ervaring

Om als Consultant Projecten succesvol te kunnen werken voldoe je aan het volgende profiel:

• Je beschikt minimaal over een afgeronde technische HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een opleiding/cursussen op het gebied van bijvoorbeeld adviesvaardigheden;
• Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie in een Infra DBFM traject;
• Je beschikt over analytische vaardigheden en bent procesgericht;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.

Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

• Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
• Winstafhankelijke uitkering
• Pensioenregeling PMT
• Fietsplan
• Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
• TBI Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen)
• Collectieve verzekeringen

 

Interesse?

Wil jij ook bij Croonwolter&dros aan de slag? Reageer dan direct via de groene button ‘Solliciteren’ bij de betreffende vacature op de website.

Vul het online formulier zo volledig mogelijk in en voeg jouw CV toe als bijlage. Wij streven er naar om jouw sollicitatie binnen 24 uur in behandeling te nemen.

Indien je eerst meer informatie wilt over de vacature of werken bij Croonwolter&dros in het algemeen, neem dan contact op met Gabry van Leeuwen van recruitment via 088-9233415 of via gabry.leeuwen@croonwolter&dros.nl.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.