Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Assistent beheerder wegen

Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Geplaatst 3 maanden geleden

 

Ons gebied van 33.000 ha heeft alles wat het werk in waterbeheer interessant maakt, de diepste polders van Europa, het meest verstedelijkte gebied van Nederland en kwetsbaar veenweide gebied. Wij hebben te maken met veel verschillende belangen op een klein oppervlak. Dit maakt ons werk iedere dag weer uitdagend. In dit hele gebied staat de organisatie midden in de samenleving en werkt nauw samen met externe partners en haar inwoners.

Het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard wil niet alleen zorgen voor droge voeten en schoon water, onze ambities rijken verder. Wij willen in 2021 het meest gewaardeerde waterschap zijn door bewoners en bedrijven. Hiervoor willen wij excelleren in ons werk, door medewerkers te laten bloeien in hun talenten en de wensen van inwoners en de mogelijkheden van techniek aan elkaar te verbinden.

Om dit waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar gedreven collega’s die vanuit hun passie voor het werk een bijdrage leveren aan de ambities van HHSK. Heb jij dit in je? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken in de functie van:


Assistent beheerder wegen
36 uur

 

Wat ga je doen?
Je werkt samen in een team met collega beheerders en inspecteurs aan het planmatig beheren en onderhouden van de wegen in de Krimpenerwaard. Het team zorgt voor de monitoring, dagelijks en buitengewoon onderhoud van de wegen.

Jij beheert en vertaalt de ambities uit het beheer en onderhoudsplan naar een onderhoudsstrategie en je draagt bij aan het opstellen en uitvoeren van de instandhoudingsplannen. Ook lever je een bijdrage aan de invoering van assetmanagement en risico gestuurd plannen en prioriteren. Je neemt deel aan projecten.

Het plannen en voorbereiden voer je uit met een beheer en onderhoudssysteem. Je maakt in een rol van werkvoorbereider analyses van schadebeelden, vertaalt de waarnemingen naar een werkbeschrijving en zorgt voor een actie om de werkzaamheden uiteindelijk uit te laten voeren. Je rapporteert over de onderhoudsactiviteiten en toestand van de wegen en kunstwerken en organiseert maatregelen.

De aanpak en werkzaamheden stem je af met uitvoerende partijen hierbij bewaak jij de voortgang en kwaliteit van onderhoudswerken door aannemers. Je helpt mee bij het oplossen van meldingen en/of vragen van burgers of bedrijven.

Als Assistent Beheerder Wegen draai je mee in de eerste lijn wachtdienst. Bij een calamiteit treed jij op en regelt de eerste acties die nodig zijn om de schade te beperken.

 

Wat maakt je succesvol?
Je voelt je thuis of hebt interesse in de wereld van verkeer en waterveiligheid. Het werken met software voor inspecties, geografisch informatie en onderhoudsactiviteiten gaat je goed af. Je kunt de processtappen en prioriteiten vertalen naar een functionele inzet van een beheer en onderhoudssysteem; Je kunt onderhoudsacties voorbereiden en vertalen naar een actie richting de markt of omgeving.

Klantgerichtheid is voor jouw vanzelfsprekend. Je bent communicatief sterk en kan je in zowel woord al geschrift goed uitdrukken. Met jouw flexibele en pragmatische instelling bereik je snel het gewenste resultaat waarbij je aandacht hebt voor de relatie met collega’s, bewoners en bedrijven langs de waterkeringen. Je werkt graag samen met je collega’s maar bent ook in staat zelfstandig aan het werk te gaan en wanneer nodig besluiten te nemen.

Deze kwaliteiten vul je aan met HBO werk en denkniveau. Je bent bekend met de principes van assetmanagement en je kunt prioriteren op basis van een risicobenadering.

 

Wat bieden wij?
HHSK biedt een salaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring met een maximum van € 4.347,– bruto per maand (schaal 10) conform salarisschalen waterschappen 1-4-2019. Wij bieden je graag een fulltime dienstverband van 36 uur. Naast het maandsalaris heb je recht op onder andere wachtdienstvergoeding en een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van circa 20% van het salaris. Dat budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder extra verlof. Ook bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden en een collectieve ziektekostenverzekering.

Eventuele aanstelling bij het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven door Dienst Justis van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. De kosten hiervoor krijg je vergoed. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

 

Solliciteren!
Heb jij nog vragen over deze uitdaging? Neem gerust contact op met Wouter Potthoff: 06-14731742. Heb je vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jet Bloemhoff-Bevers, Recruiter: 06-54901704. Ben jij de collega die ons team kan versterken? Solliciteren kan via de sollicitatie knop tot en met 5 maart 2019. Na sluitingsdatum kun je van ons een reactie verwachten op je sollicitatie.

 

 

De eerste gesprekken voor deze functie staan gepland op maandagmiddag 18 maart 2019.

Sluitingsdatum: 05-03-2019
Locatie: Rotterdam
Contactpersonen: Wouter Potthoff mobiel: +31 614731742

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.