croonwolter&dros

Asset Manager – Infra – Rotterdam

croonwolter&dros

Geplaatst 1 dag geleden

 

Over de functie
Het doel van Asset Management is het realiseren van waarde uit assets om de doelstellingen van Croonwolter&dros Infra, Mobilis, deelnemingen (VOF’s), opdrachtgever en overige stakeholders te behalen. Deze waarde wordt bereikt door het nemen van beslissingen waarmee de optimale balans tussen kosten, risico’s en prestaties over een specifieke periode wordt bereikt. Deze beslissingen zijn onderdeel van een constante verbetercyclus waarbij aan de ene kant prestaties worden gereviewd, aan de andere kant blijven we op de hoogte van kansen en risico’s die toekomstige beslissingen beïnvloeden. De beslissingen zijn zo goed als de data waarop deze zijn gebaseerd en de mensen die de beslissing maken. Daarom behandelen we onze data en onze medewerkers als belangrijke assets.

Als Asset Manager werk je aan verschillende integrale projecten. Je bent over de gehele contractduur verantwoordelijk voor de optimalisatie van kosten, risico’s en prestaties, rekening houdend met de klantwens en de organisatiedoelstellingen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat de korte- en lange termijn Asset Management doelstellingen binnen zowel de projecten als de interne organisatie worden behaald. Tevens vind je het een uitdaging om mee te werken aan de doorontwikkeling van de Asset Management afdeling. Dit doe je binnen een ambitieus en groeiend team van asset- en maintenance professionals.

 

Werkzaamheden:
• Je bent verantwoordelijk voor opstellen van het Strategisch Asset Management Plan (SAMP);
• Je optimaliseert de LCC en de operationele uitvoering van het onderhoud door de RAMSHEEP aspecten te borgen binnen het ontwerp;
• Je neemt samen met de EPC manager gefundeerde “best-for-project” beslissingen en legt deze vast zodat over de contactperiode de meeste waarde wordt bereikt;
• Je zorgt dat belangrijke asset data wordt verzameld en opgeslagen;
• Je rapporteert op basis van (financiële) rapportages naar de eigen organisatie;
• Je evalueert regelmatig met stakeholders de voortgang van het project en doet zo nodig verbetervoorstellen;
• Je stimuleert samenwerking tussen alle betrokken partijen en verbindt in de keten de verschillende technische disciplines;
• Je geeft leiding en coacht Asset management collega’s binnen het project;
• Je zorgt voor kennisdeling door te participeren in werkgroepen en kennisplatforms.

 

 

Waar kom je te werken

OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Onze klanten zijn actief in de Utiliteit, Industrie, Infra of Marine & Offshore. Binnen de divisie Infra zijn we actief in tunnels, bruggen, sluizen, water.

 

OVER DE AFDELING
De divisie Infra is continu in beweging. Wij houden ons bezig met de alledaagse mobiliteit en veiligheid van de maatschappij. Dit doen wij door zorg te dragen voor de beschikbaarheid van infrastructurele objecten. Deze objecten bevinden zich door het hele land; van de nieuwbouw van Sluis Eefde, tot het onderhoud van de Westerscheldetunnel en het bouwen van de eerste energie neutrale tunnels als verbinding tussen de A13 en A16. Beweeg jij met ons mee?

 

Ervaring
Om als Asset Manager succesvol te kunnen werken voldoe je aan het volgende profiel:

• HBO of WO diploma richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Aangevuld met relevante cursussen en opleidingen zoals ISO 55000 of de Master of Engineering in Maintenance Management;
• Kennis en ervaring met prestatie onderhoudscontracten en life cycle management;
• Ervaring in de branche (Infra is een pré);
• Je bent gedreven en bedreven in je werk en houd ervan jezelf te ontwikkelen en uit te dagen;
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Je werkt graag samen in wisselende teams en kan mensen verbinden;
• Je bezit voldoende overtuigingskracht om de beste beslissingen te nemen.

 

Wat wij bieden
Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.

Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

• Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
• Winstafhankelijke uitkering
• Pensioenregeling PMT
• Fietsplan
• Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
• TBI Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen)
• Collectieve verzekeringen

 

Interesse?

Wil jij ook bij Croonwolter&dros aan de slag? Reageer dan direct via de groene button ‘Solliciteren’ bij de betreffende vacature op de website.

Vul het online formulier zo volledig mogelijk in en voeg jouw CV toe als bijlage. Wij streven er naar om jouw sollicitatie binnen 24 uur in behandeling te nemen.

Indien je eerst meer informatie wilt over de vacature of werken bij Croonwolter&dros in het algemeen, neem dan contact op met onze collega’s van recruitment via 088-9233415.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.