Antea Group

Adviseur / Projectleider Grondverwerving

Antea Group

Geplaatst 2 weken geleden
Werkgebied: Vastgoed / Grondzaken / Rentmeesterij
Functie: Adviseur
Regio: Friesland / Groningen / Drenthe /Overijssel / Flevoland / Gelderland /Utrecht /
Noord-Holland / Zuid-Holland / Zeeland / Noord-Brabant / Limburg
Locatie: Capelle a/d IJssel

Binnen de adviesgroep Vastgoed & Recht werken 30 collega’s op het gebied van grondzaken, vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer. De vraag naar onze expertise groeit. Daarom zoeken we naar een gedreven adviseur die met zijn kennis een bijdrage levert aan de succesvolle ontwikkeling van ruimtelijke projecten.

 

Dit is jouw uitdaging
Samen met je collega’s lever je een cruciale bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen binnen het ruimtelijke domein. Denk aan stedelijke vernieuwingsprojecten, de inpassing van infrastructuur of de uitbreiding van bedrijven. Jij biedt projectontwikkelaars, woningcorporaties, overheden, bedrijven en particulieren onder meer ondersteuning bij grondverwerving en onteigeningen. Hiervoor voer je taxaties en vastgoedaankopen uit op basis van de onteigeningswet en vaste jurisprudentie. Je ondersteunt de uitvoering van vastgoedprojecten en bereidt offertes en aanbestedingen voor. Je bewaakt de voortgang van projecten en speelt daarin ook een coördinerende rol. Je stelt adviezen op en levert bouwstenen voor haalbaarheidsstudies, business cases en grondverwervingsdossiers. Deze werkzaamheden vragen veel research en analyse: je werkt hiervoor vanuit kantoor nauw samen met je collega rentmeesters en taxateurs ‘in het veld’. Zelf ben je ook geregeld op pad. Onder meer voor taxatie-opnamen, onderhandelingen of overleggen met opdrachtgevers. Naast je dagelijkse werkzaamheden werk je met collega’s actief aan het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe producten en diensten. Je standplaats wordt Capelle aan den IJssel.

 

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar iemand met ambitie, met passie voor zijn of haar werk. Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende criteria:

  • een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau (IAHL vastgoedmanagement, HAS bedrijfskunde en agri business of HEAO-mer vastgoed);
  • minimaal drie jaar relevante werkervaring;
  • taxatiecertificaat LV en/of BV is een pre;
  • in het bezit van rijbewijs B;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • een commercieel proactieve en resultaatgericht instelling;
  • accuraat en ook onder tijdsdruk efficiënt kunnen werken.

 

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

 

Antea Group en Vastgoed en Recht
Als onafhankelijk internationaal advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Ruimte is daar één van. De businesslijn Ruimte en Water begeleidt opdrachtgevers bij het haalbaar, betaalbaar en uitvoerbaar maken van ruimtelijke opgaven in stedelijk en landelijk gebied. We zetten onze kennis van ruimtelijke ordening, vastgoed en grondzaken, water- en waterveiligheid, wet- en regelgeving en processen in, om tot duurzame oplossingen te komen.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

 

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt. Solliciteren kan tot en met 4 oktober.

of direct via de sollicitatiebutton:

 

Meer informatie:
Neem contact op met Yordi Zeijpveld, telefoonnummer 06 – 51 20 02 45