Antea Group

Adviseur Beheer Openbare Ruimte

Antea Group

Geplaatst 2 weken geleden
Regio: Friesland / Groningen / Drenthe / Overijssel / Flevoland / Gelderland / Utrecht /
Noord-Holland / Zuid-Holland / Zeeland / Noord-Brabant / Limburg
Locatie: Heerenveen / Deventer / Almere / Capelle a/d IJssel / Oosterhout

Combineer je vakkennis van beheer met een gezonde dosis commercie. Als Adviseur Beheer Openbare Ruimte zet jij deze combinatie in om opdrachten binnen te halen en naar volle tevredenheid van de klant af te ronden.

 

Dit is jouw uitdaging
Wij zoeken een energie, resultaatgerichte en ambitieuze collega die met zijn of haar commerciële kwaliteit een bijdrage levert aan de verdere uitbouw van de adviesgroep beheer. Kennis van beheer van de openbare ruimte, of specifieke thema’s daarbinnen is essentieel. Ook een inspirerende visie op de leefomgeving en de vragen en opgaven voor de toekomst is een grote pré. Jij bent namelijk ons gezicht in de markt en je weet als geen ander hoe je ons relatienetwerk onderhoudt, benut en verder uitbouwt.

Dankzij jouw inhoudelijke expertise, netwerkkwaliteiten en ondernemerschap verwerf je opdrachten bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Met jouw kennis van klant en markt vertaal je trends en ontwikkelingen naar nieuwe en onderscheidende producten en diensten. Verder ben je commercieel en inhoudelijk verantwoordelijk voor projecten. Je stuurt jouw projectteam aan, werkt intensief samen en je kan ook zelf een inhoudelijke adviesrol vervullen. Daarnaast stem je werkzaamheden af met andere betrokkenen in de organisatie. Je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en deelt jouw kennis en opvattingen graag met collega’s en klanten. Je standplaats wordt in overleg bepaald.

 

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie en passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • minimaal 5 jaar werkervaring binnen het werkveld en aantoonbaar commerciële ervaring;
  • actuele kennis van en een heldere visie op beheervraagstukken en opgaven van de toekomst;
  • aantoonbare kennis van de markt en relevant netwerk;
  • ondernemersgeest en creativiteit;
  • leidinggevende eigenschappen.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

 

Antea Group en Beheer
Als onafhankelijk en internationaal advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. De adviseurs van de adviesgroep Beheer leveren dagelijks een duurzame bijdrage aan de ruimtelijke kwaliteit, leefbaarheid, veiligheid en bereikbaarheid van de openbare ruimte. Dit doen zij elk vanuit verschillende disciplines en van operationeel tot strategisch, maar met eenzelfde passie en bevlogenheid, altijd samen met de klant en in logische stappen. Vanuit geloof in een toekomstbestendige openbare ruimte willen zij de beheerregisseur en kennismakelaar zijn om klanten te helpen bij de uitdagingen van morgen én vandaag.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

 

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Solliciteren kan tot 22 oktober 2018.

of via de sollicitatiebutton:

 

Meer informatie:
Neem contact op met Yordi Zeijpveld, telefoonnummer 06 – 51 20 02 45.