Waterschap Aa en Maas

Adviseur beheer en onderhoud watersysteem

Waterschap Aa en Maas

Geplaatst 4 weken geleden

Adviseur beheer en onderhoud watersysteem

 

Wie zijn wij?

Als waterschap staan we voor grote uitdagingen: we zoeken oplossingen voor de gevolgen van de klimaatverandering en willen onze waterkwaliteit blijven verbeteren. Dat vraagt om een slimme aanpak, samenwerking met partners en goed beheer en onderhoud van ons watersysteem. Onze nieuwe collega speelt hier een belangrijke rol in.

 

Wat ga je doen?

Als Adviseur beheer en onderhoud watersysteem bekijk je wat slimme investeringen en risico’s zijn (assetmanagement), stuur je op basis van feiten en cijfers en ga je aan de slag met nieuwe technieken, zoals kunstmatige intelligentie. Je werkt moeiteloos volgens de Plan-Do-Check-Act cyclus en bekijkt voortdurend hoe het proces van beheer en onderhoud verbeterd kan worden.

Krijg jij geen vraagtekens maar juist twinkelogen als we het hebben over ‘een gezond en robuust watersysteem’? Ben je gestructureerd, zit assetmanagement in je bloed en wil je continu verbeteren? Dan ben jij de perfecte Adviseur beheer en onderhoud watersysteem.

 

Wat bieden we jou?

We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de Beste overheidsorganisatie van 2018. We geloven dat dit (mede) komt doordat we investeren in onze medewerkers. En dus ook in jou!

 

  • Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt jouw jaarsalaris maximaal € 55.281,- bruto bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 9 van de salarisschalen Waterschapspersoneel). Dit is inclusief een Individueel Keuze Budget.
  • Je krijgt een Individueel Keuze Budget (IKB) van 20% (inclusief 8% vakantiegeld) van je bruto salaris om zelf te besteden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of dit bedrag laten uitbetalen.
  • Daarnaast ontvang je een persoonlijk opleidingsbudget (PBB) van € 5.000,- per vijf jaar voor je persoonlijke ontwikkeling.

 

Je standplaats is Deurne, maar je zult ook veel in andere districten en op ons waterschapskantoor in ’s-Hertogenbosch zijn.

 

Wat breng je mee?

Jij hebt gevoel voor inhoud en proces, houdt altijd overzicht en je kunt adviseren. Je hebt een hart voor innovatie, neemt initiatief en wilt doelen bereiken. Verder beschik je over:

 

  • HBO denk- en werkniveau met affiniteit voor watermanagement en minimaal 3 jaar werkervaring.
  • affiniteit met de digitale omgeving, procesautomatisering en/of assetmanagement.
  • een flexibele instelling, een ondernemende persoonlijkheid en de drive om altijd te blijven verbeteren.
  • Goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden.

 

Meer weten of solliciteren?

Meer weten? Neem dan contact op met Judith van den Dool, Afdelingshoofd District Boven Aa. Solliciteren kan tot en met 8 september a.s.

(De eerste gesprekken worden gehouden op donderdag 12 september 2019. Houd hiermee alvast rekening in je agenda)

Word jij onze nieuwe collega? Dan moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan kunnen leveren.