Nieuwe Sales Manager BIA bv

BIA en Komatsu versterken hun aanwezigheid in Nederland
2019 wordt een belangrijk jaar voor BIA en Komatsu in Nederland. Beide partners hebben hoge ambities en een duidelijke visie om verder door te breken in de Nederlandse markt: “Nederland is van strategisch belang om de groeidoelstellingen van de BIA Group te verwezenlijken. We zitten nu al in een positieve evolutie, maar de tijd is gekomen om het tempo op te drijven. Onze naam wordt de komende maanden een stuk zichtbaarder. Met Komatsu als partner zetten we resoluut in op innovatie, nabijheid en service”, aldus Gregory de Jacquier General Manager BIA Benelux.

CEO Vincent Bia: “De BIA Group wil een betrouwbare partner en leider zijn in de verschillende sectoren waarin we actief zijn. De investeringen in Nederland zijn een logisch gevolg van deze missie. Met deze ontwikkelingen versterken we niet alleen onze eigen marktpositie maar ook onze mogelijkheden om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.”

Nieuwe Sales Manager BIA bv
Op 02/01/2019 is Bernhard Zoutewelle aangesteld als Sales Manager bij BIA bv. Met ruim 16 jaar sales- en marketingervaring in de wereld van de constructie- en grondverzetmachines is Bernhard Zoutewelle geen onbekende in deze bijzonder dynamische business. Met zijn uitgebreide markt- en productkennis zal hij dan ook een grote toegevoegde waarde leveren bij het realiseren van ambitieuze doelstellingen van BIA in Nederland.