Nieuwe generatie aan het roer bij G. van der Ven BV

Huibert en Lean van der Ven, eigenaren van aannemingsbedrijf G. van der Ven BV uit Brakel, hebben per 19 maart 2021 hun meerderheidsaandeel verkocht aan hun achterneef Huibert van der Ven junior. Op deze manier blijft het familiebedrijf, gestart in 1968, ‘binnen de familie’.

Het landelijk opererende aannemingsbedrijf uit Brakel bevindt zich volgens eigen zeggen in een fase waarin groei, ontwikkeling en innovatie een nieuwe wending krijgen. Dat vraagt om nieuwe ideeën en impulsen die passen bij dit decennium. Met de overname door Huiber jr. wil het familiebedrijf daarbij continuïteit en kwaliteit borgen.

Huibert van der Ven sr. treedt terug als algemeen directeur, maar blijft op de achtergrond betrokken op het gebied van inhoudelijk advies en commercie. Ook Lean van de Ven doet een stapje terug, maar blijft betrokken binnen de aandachtsgebieden werkmaterieel en facilitaire ondersteuning.

Huibert van der Ven jr. voelt zich vanuit zijn nieuwe rol als directeur-eigenaar verantwoordelijk om het familiekarakter van het bedrijf te behouden, “met de nadrukkelijke ambitie om professioneel te blijven ontwikkelen en te innoveren, om daarmee klaar te zijn voor de toekomst”.