Nick Hoffmans aangesteld als operationeel manager Burgers Verhuur

Per 1 februari 2020 is Nick Hoffmans aangesteld als operationeel manager bij het Brabantse machineverhuurbedrijf Burgers Verhuur. Hij wordt operationeel verantwoordelijk voor de filialen van Burgers Verhuur in Tilburg en Breda, van waaruit bouwmachines en gereedschappen worden verhuurd aan bedrijven en particulieren. Oprichter en eigenaar Frank Burgers geeft hiermee de dagelijkse leiding over zijn bedrijf uit handen.

“Ons snelgroeiende bedrijf is toe aan een volgende stap”, zegt oprichter Frank Burgers. “Met de aanstelling van Nick kan ik me gaan richten op de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons bedrijf, we hebben daarvoor grootse plannen.”

Efficiëntieverhogende systemen
Hoffmans is sinds 2015 werkzaam bij Burgers Verhuur. Hij volgde destijds een masterstudie Industrial Engineering aan de TU Eindhoven en hield zich daarnaast bij Burgers bezig met het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Na het behalen van zijn master ging Nick aan de slag als Supplier Quality Engineer bij ASML, waar hij tot eind vorige maand werkzaam was. Naast zijn baan bij ASML bleef Nick enkele uren per week werken bij Burgers Verhuur, waar hij diverse efficiëntieverhogende systemen implementeerde. De stap om nu als operationeel manager aan de slag te gaan, ziet hij als een mooie kans.

Burgers Verhuur is een van de snelst groeiende machineverhuurbedrijven van Nederland. het werd in 2009 opgericht door Frank Burgers in Moergestel. In 2016 verhuisde het bedrijf naar Tilburg, waar een flinke uitbreiding van het klantenbestand gerealiseerd werd. In Tilburg is tevens zusteronderneming Burgers Equipment gevestigd, die zich bezighoudt met de verkoop van machines. In 2017 opende Burgers Verhuur een tweede filiaal in Breda.