Jan Goossens en Rudina de Lange

De Raad van Commissarissen van Mourik krijgt in november twee nieuwe commissarissen: Rudina de Lange en Jan Goossens. De benoeming van deze twee leden betekent dat de RvC uitbreidt naar vier leden. Dit past bij de ontwikkeling van de strategie en uitbreiding van de activiteiten van Mourik.

De Lange brengt veel ervaring mee uit sectoren waar Mourik zich in begeeft, en ook kennis op het gebied van strategie-implementatie, organisatieontwikkeling, marktontwikkeling en transformatie.

Goossens heeft verschillende bestuurlijke functies vervuld bij onder meer het chemieconcern BASF en het tankcleaning- en verwerkingsbedrijf Marpobel/BOS. De laatste jaren is hij als CEO werkzaam bij Aquafin, dat verantwoordelijk is voor de prefinanciering, de uitbouw en het beheer van infrastructuur voor waterzuivering in het Vlaamse gewest. Verder zit hij onder meer in de Raad van Advies van de Belgische tak van ING.

Naast Rudina de Lange en Jan Goossens bestaat de Raad van Commissarissen van Mourik uit voorzitter Jan Dalhuisen en Annechien Broekmeijer.