Mediagegevens 2020

Klik hier om de mediagegevens van OTAR te downloaden

OTAR als crossmediaal platform

OTAR biedt een platform, waarbij meerdere mediavormen gecombineerd kunnen worden ingezet, ter ondersteuning van uw communicatieve en commerciële doelstellingen. De verschillende mediavormen (bijvoorbeeld tijdschrift, website, digitaal magazine, digitale nieuwsbrief) zijn bij uitstek geschikt om elkaar te versterken.

Een belangrijke reden om de expertise en berichtgeving in OTAR te publiceren, vormt de doelgerichte verspreiding binnen het bedrijfsleven (grond-, weg en waterbouw), Rijkswaterstaat en Overheden (provincies, gemeenten, waterschappen), alsmede Universiteiten en hogere onderwijsinstellingen.

Naast de vertrouwde vorm in print (oplage 3.500 expl.) verschijnt OTAR ook in Digitale vorm, een medium dat bij uitstek een rol kan vervullen bij de actieve benadering van een aantrekkelijke doelgroep. OTAR Digitaal omvat de reguliere OTAR maar dan in digitale vorm, voorzien van diverse extra’s als bijvoorbeeld videobeelden, diverse links en achtergrondinformatie. OTAR Digitaal bereikt inmiddels ruim 10.000 professionals op het gebied van Infrastructuur en mobiliteit.

Klik hier voor de demoversie van OTAR Digitaal

Ons streven is om een gestructureerde bijdrage te leveren aan uw publiciteitsplan dat meer omvat dan eenmalige exposure in een van onze mediavormen.

Voor vrijblijvende informatie, een voorbeeldexemplaar, specificaties of reserveren, kunt u contact opnemen met:

Jasper Risse | 0184 – 48 10 47.

Henno Ploeg | 0184 – 48 10 45.