Maureen Lub financieel directeur Mourik

portretfoto Maureen Lub financieel directeur Mourik
Maureen Lub MSc. RA

Technisch dienstverlener Mourik heeft Maureen Lub MSc RA benoemd tot financieel directeur van de divisie Mourik Industry in Rotterdam. Lub heeft veel ervaring opgebouwd in financiële functies bij onder meer Damen Shipyards en EY.

“We zijn blij dat we zo’n talentvolle en deskundige vrouw als Maureen kunnen verwelkomen bij Mourik”, stelt Kees Jan Mourik, CEO van Mourik. “Bij haar vorige werkgever Damen Shipyards heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken in een internationaal familiebedrijf. Korte lijnen, veel eigen verantwoordelijkheid en bouwen voor de lange termijn. We zien in haar een grote aanwinst en we zijn verheugd dat ze opnieuw voor een familiebedrijf heeft gekozen en financieel directeur van Mourik wordt.”

Mourik Industry, onderdeel van Joh. Mourik & Co. Holding B.V, is al 50 jaar actief in de mondiale (petro)chemische industrie. De multidisciplinaire dienstverlener is specialist in industriële reiniging, mechanisch en civiele werken, integraal onderhoud, tank(terminal)onderhoud, catalyst handling, industriële conservering en milieutechniek. Mourik Industry biedt werk aan circa 840 gespecialiseerde medewerkers; het is daarmee een van de grotere zelfstandige familiebedrijven van Nederland. Een B2B-dienstverlener op het gebied van infrastructuur, industriële diensten en bouw.