Maarten Willemen na 1 maart 2018 nieuwe voorman voor bos en houtsector

De Stichting Bos en Hout Support is blij dat ze een nieuwe directeur heeft gevonden in de persoon van Maarten Willemen (54).

Hij neemt het stokje over van Kees Boon, die na bijna 27 jaar met pensioen gaat. De Stichting Bos en Hout Support ondersteunt onder meer de Algemene Vereniging Inlands Hout (AVIH), Verduurzaamd Hout Nederland (VHN) en de vereniging PEFC Nederland. Willemen zal ook de rol van voorzitter van deze drie verenigingen op zich nemen.

Willemen is op dit moment nog hoofd van de Productgroep Hout bij Staatsbosbeheer. Hij kent de bos- en houtsector ruim 10 jaar, vanuit zijn verantwoordelijkheid voor de oogst en verkoop van het hout van Staatsbosbeheer. In zijn loopbaan heeft hij verder ervaring opgedaan met het werk van een branchevereniging bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde. Daarvoor werkte hij bij de NVWA in Den Haag aan samenwerkingsprojecten op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven.

Kees Boon gaat op 1 april 2018 met pensioen en Maarten Willemen begint op 1 maart zodat de overdracht kort en efficiënt zal zijn.