Inschrijving voor IAM NL Assetmanagement Awards geopend

Op 26 september 2019 worden tijdens het IAM NL Congres de IAM Nederland Awards uitgereikt. Het is voor het eerst dat IAM NL top performers in de Nederlandse assetmanagement community gaat belonen met specifieke Awards.

In deze eerste editie zal IAM NL twee awards uitreiken: de ‘Assetmanagement professional van het jaar’ en ‘Assetmanagement team van het jaar’. Per categorie worden er 3 tot 5 professionals of teams genomineerd. Inschrijven is mogelijk voor assetmanagement professionals werkzaam in iedere sector. Lidmaatschap van IAM is niet verplicht.

Peter Dourlein, Bestuurslid IAM Nederland is enthousiast. “In de UK is dit jaarlijkse award evenement uitgegroeid tot “De assetmanagement Oscar uitreiking” met honderden deelnemers van vanuit alle sectoren. Een podium voor erkenning van prestaties van assetmanagement professionals.”

Presentatie genomineerde inschrijvingen op Jaarcongres

Tijdens het jaarcongres geven alle genomineerden een korte presentatie van de inzending, waarna de uitreiking van de awards plaatsvindt.

Informatie over de procedure, de tweestaps-beoordeling van de inzendingen, de samenstelling van de jury is te vinden op de IAM-site.