Infra Relatiedagen | 4-5-6 februari 2020

Op 4, 5 en 6 februari 2020 vindt de 21e editie van Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het unieke netwerkplatform in Nederland dat grond-, weg-, en waterbouwprofessionals samenbrengt in een informele setting.

De vakbeurs biedt ook dit jaar weer volop inspiratie en relevante informatie voor u als infra ondernemer. Kom de nieuwste producten uit de sector bekijken, laat uw kennis bijspijkeren in het kennistheater of geniet van een heerlijk hapje en drankje bij één van de horeca- en buffetpunten.

Infra Relatiedagen kenmerkt zich als een zeer breed vertegenwoordigde vakbeurs, waar innovatie een belangrijk aspect vormt. Benieuwd naar de experts uit de sector? Bekijk dan de deelnemerslijst op de website. Tevens vindt u hier welke route u het beste kunt bewandelen, om alle innovaties van de Innovatie Route, te bewonderen.

De vakbeurs is ook een uitgelezen moment voor studenten, die een beroepsgerichte opleiding in de Infra volgen, om kennis te maken met alle noviteiten uit de GWW-sector. Speciaal voor studenten organiseren we op de eerste beursdag, dinsdag 4 februari, een Toekomstdag.

Een belangrijk onderdeel van deze dag is de College Tour. In samenwerking met verschillende partijen is de College Tour gerealiseerd. De deelnemende bedrijven zijn te herkennen aan de gele vloertegel die voor de stand ligt. Gerenommeerde en grote namen uit de sector laten zien wat hun bedrijf, de jeugd van de toekomst kan bieden.

Kortom, blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en bezoek Infra Relatiedagen 2020.

Vraag uw e-ticket vandaag nog aan

Kom naar Infra Relatiedagen en registreer uw e-ticket via: www.infrarelatiedagen.nl/tickets met de volgende registratiecode: 62000229.

Houd onze website infrarelatiedagen.nl in de gaten en blijf via onze socials TwitterFacebook en LinkedIn op de hoogte van Infra Relatiedagen.

Neem contact op met Ellen Braker 0523-289891 ellen.braker@easyfairs.com