Hoogwerkersbeurs APEX bij voorbaat succesvol

Van 9 tot en met 11 juni presenteren meer dan 103 exposanten in en rond het MECC in Maastricht allerlei soorten hoogwerkers, verreikers, werkliften, schaarliften, verticale werkplatforms en ander hoogwaardig steigermateriaal.
Een half jaar voor aanvang van de tiende editie van APEX is de stand- en expositieruimte van de internationale vakbeurs op het gebied van mobiele werkplatforms reeds volledig uitverkocht.

De terugkeer naar het MECC in Maastricht – na twee edities in de RAI in Amsterdam – betekent een aanzienlijke vergroting van het buitengebied. Hier presenteren zich in juni meer exposanten op grotere stands dan voorheen.

Brede vertegenwoordiging
Naast de aanwezigheid van nagenoeg alle topfabrikanten uit Europa en de VS is ook de groeiende invloed van Chinese leveranciers overduidelijk. Opvallend dit jaar is ook het aantal exposanten gespecialiseerd op het gebied van batterijtechnologie als gevolg van de toegenomen interesse in niet-diesel krachtbronnen op het gebied van mobiele hoogwerkers. Naast platformfabrikanten horen ook leveranciers van componenten en softwarespecialisten tot de exposanten.

IRE
Gelijktijdig met APEX zal wederom ook het jaarlijkse congres van de European Rental Association alsmede de International Rental Exhibition (IRE) in het MECC worden gehouden.

Hier vindt u alle informatie over APEX 2020