Bobcat wint voor de zesde keer op rij een Highest Retained Value Award

Highest Retained Value Award

Bobcat heeft twee Highest Retained Value Awards 2021 (HRV) gewonnen voor de compacte rupsladers (model T770) en voor de kleine schrankladers (model S590). De HRV-awards worden toegekend aan de meest waardevaste machines en zijn de enige prijzen in de sector die toegekend worden op basis van onafhankelijke gegevens van derden, die inzicht geven in de waardevastheid van materieel in de komende vijf jaar. Het is overigens al het zesde opeenvolgende jaar dat Bobcat HRV-awards wint.

“We zijn vereerd dat onze machines met een geschiedenis van meer dan 60 jaar opnieuw erkenning krijgen voor hun ongelooflijke duurzaamheid, robuustheid en betrouwbaarheid. Ze bieden hun eigenaren een uitstekende uptime en return on investment”, zei Jarry Fiser, Mini-Excavator Product Line Director bij Doosan Bobcat EMEA. “We zijn ook verheugd, dat we prijzen in twee verschillende categorieën winnen. Dat bewijst de waarde van het Bobcat-materieel en laat bovendien zien dat klanten een aanzienlijk aantal werkuren met de machines kan maken. Bobcat is met zijn assortiment compacte laders marktleider. Als je eenmaal een Bobcat-machine hebt gehad, is er geen reden meer om op een ander merk over te stappen.”

EquipmentWatch HRV Awards

De EquipmentWatch Awards zijn gebaseerd op een uitgebreide analyse van data, waarmee de restwaarde van machines volgens algemeen geaccepteerde normen berekend wordt. De winnaars van de HRV-Awards vertegenwoordigen productcategorieën binnen materieeltypes waarvan wordt verwacht dat ze het hoogste percentage van de oorspronkelijke waarde behouden na een periode van vijf jaar. Met behulp van de Fair Market en Forced Liquidation Values die ook onderdeel zijn van de analyses voor de EquipmentWatch-awards, brengen analisten de jaarlijkse afschrijving van meer dan 12.000 modellen over een periode van 30 jaar in kaart. Met behulp van een gepatenteerd algoritme kan EquipmentWatch de restwaardes tot 84 maanden in de toekomst voorspellen.

De EquipmentWatch HRV-Awards bestaan uit 30 categorieën bouw-, hef- en landbouwmaterieel. De categorieën omvatten de populairste types materieel op basis van de jaarlijkse verkopen.

Zie voor meer informatie over Bobcat en Bobcat producten de website www.bobcat.com.

Lees hier meer infra nieuws.