Henk Wynjeterp nieuwe directeur Pragma Nederland

Per 1 oktober 2021 is Henk Wynjeterp benoemd tot directeur van Pragma Nederland. Hij volgt Luc de Laat op, die als directeur aanbleef nadat zijn bedrijf werd geacquireerd door Pragma. De afgelopen twee jaar is gewerkt aan de integratie van de twee bedrijven. Het managementteam van Pragma in Nederland bestaat naast Henk Wynjeterp vanaf nu uit Richard Bruins (Manager business development) en Richard Gevers (Teamleider informatiemanagement). Voor de rol van Teamleider assetmanagement is er een vacature beschikbaar. Luc de Laat richt zich de komende periode op het onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe klanten in Nederland en België.

Completere dienstverlening

Henk Wynjeterp: “Pragma Nederland is sterk in het geven van advies op het gebied van assetmanagement, implementatie van ISO 55000 en het inrichten en beheren van onderhoudsbeheersystemen. Dat blijven wij doen voor onze klanten in de publieke sector, de industrie en manufacturing. Op het gebied van innovatie profiteren wij van de slagkracht van Pragma. Momenteel wordt het vernieuwde onderhoudsbeheersysteem On Key Plus uitgerold en wordt ons integrated IoT-platform doorontwikkeld. Op het platform kunnen diverse softwaresystemen, zoals een onderhoudsbeheersysteem, GIS-systeem, ERP-systeem en sensoren aangesloten worden, zodat gebruikers op één platform waardevolle stuurinformatie met behulp van business intelligence kunnen ontsluiten.”

Over Pragma 

Pragma is een internationaal ingenieursbureau met 470 medewerkers, gespecialiseerd in maintenance en assetmanagement. Pragma Nederland is een adviesbureau op het gebied van maintenance en assetmanagement. Het bureau helpt de industrie, waterschappen, drinkwaterbedrijven, provincies en gemeenten bij het integraal beheer van hun fysieke bedrijfsmiddelen. Het kantoor van Pragma Nederland is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.