Hendrik de Haan en Bianca Seekles in RvB van TBI

Hendrik de Haan en Bianca Seekles - 2 portretfoto's
Hendrik de Haan en Bianca Seekles, nieuwe RvB-leden van TBI

De Raad van Commissarissen van techniek-, bouw- en infraconcern TBI draagt Hendrik de Haan en Bianca Seekles voor als nieuwe leden van de Raad van Bestuur. Zij zullen per 1 september 2023 toetreden tot de RvB.

Aanleiding voor de uitbreiding is de wens tot terugtreding van de huidige voorzitter Bart van Breukelen, in de aandeelhoudersvergadering van april 2024. Van Breukelen vervult het voorzitterschap sinds 2019. Daarnaast gaat Harald van Keulen, directeur TBI Bouw, per 1 oktober aanstaande met pensioen.

De Raad van Commissarissen is voornemens om Hendrik de Haan, na de ALV van april 2024 te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI. Daarin zal dan naast Bianca Seekles ook de huidige CFO Emiel Roozen zitting hebben.

Hendrik de Haan is nu nog directievoorzitter van technisch dienstverlener Eekels Technology B.V. De directie van deze onderneming met vestigingen in onder andere Kolham en Zaandam wordt per 1 september 2023 gevormd door Bart Brom (voorzitter) en Chris Schepers.

Bianca Seekles is momenteel nog directievoorzitter van ERA Contour B.V. Die functie zal per 1 september a.s. worden overgenomen door Jeroen Heijdra. Hij gaat samen met Job van Zomeren leiding geven aan ERA Contour. Beide zijn al jaren medeverantwoordelijk binnen de directie van de Zoetermeerse ontwikkelaar en bouwer.