GIFAS Electric breidt aanwezigheid op Nederlandse markt uit

Het van oorsprong Zwitserse GIFAS Electric heeft aangekondigd zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt duurzaam te willen uitbreiden. GIFAS levert innovatieve oplossingen met LED-verlichting voor oriëntatie-ondersteuning en vluchtwegmarkering in weg-, spoor – metrotunnels.

GIFAS Electric NL is onderdeel van de GIFAS-groep, met zusterbedrijven in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Italië. In Zwitserland is GIFAS een van de marktleiders met zijn innovatieve tunneloplossingen. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert ook andere elektronica.

Totaaloplossing
GIFAS Levert totaaloplossingen; het vormt een adviserend partnerschap met elektrotechnische planners, installateurs en tunnelexploitanten, met als doel om de veiligheid van tunnelgebruikers te waarborgen door hun visuele oriëntatie te ondersteunen en vluchtwegen te markeren met LED-verlichting.

Vakbeurs Mobiliteit
Om de contacten met professionals in het werkveld te bestendigen en uit te breiden zal de Divisie Mobility van GIFAS Electric NL zich met een uitgebreid team van relevante specialisten presenteren in stand nummer 2.4.13 op de Vakbeurs Mobiliteit in Houten. Gedurende de beurs presenteert GIFAS zijn producten.

De Vakbeurs Mobiliteit vindt plaats op woensdag 27 en donderdag 28 November 2019 in Houten.