Eindelijk weer een symposium voor de hulpverlener!

Het is gratis en het wordt groots! Dus laat het moment niet aan je voorbijgaan en kom naar Zwolle of Nieuwegein. Meld je nu hier aan!

In 2002 was er het symposium IM=O5. Dat was legendarisch! Voor het eerst waren 500 vertegenwoordigers van Politie, Brandweer, Ambulancezorg, Bergers, Rijkswaterstaat en ANWB bij elkaar om samen de hulpverlening bij verkeersincidenten te gaan optimaliseren.

Deze bijeenkomst was zo inspirerend dat er drie maanden later weer 500 hulpverleners en vertegenwoordigers van alle betrokken partijen klaarstonden voor de herhaling. Dat was uniek. Het symposium wekte zoveel energie op onder de hulpverleners, dat je terecht kon spreken van een aftrap.

Samen zijn we de strijd aangegaan om incidentafhandeling veiliger te maken en waar mogelijk te versnellen. We zijn gaan werken aan de stroomlijning van het proces en gelijkschakeling van acties die toen nog achter elkaar plaatsvonden: Incident Management. 15 jaar later is er veel veranderd en vooral veel verbeterd.

Maar in die 15 jaar is ook gebleken dat het een rijdende trein is. Er komen steeds weer nieuwe uitdagingen op ons af. Op dit moment is dat de grote verschuiving in de automobiliteit. De gevolgen daarvan voor de hulpverlening zullen omvangrijk zijn. Daar gaat het symposium ‘Het Verkeer Rijdt Door’ over. En kennis is macht! Als we maar weten wat ons te wachten staat, dan kunnen we er weer net als in 2002 samen tegenaan.

Daarom vinden wij het een goed idee om in 2017 weer een groot symposium te organiseren. Aan de ene kant als dank voor 15 jaar intensieve samenwerking en aan de andere kant als nuttige vooruitblik. We hebben veel op het programma staan! De bekende autogek en presentator Bavo Galama gaat ons daar, natuurlijk met de nodige komische ‘incidenten’, doorheen ‘managen’.

Om alle hulpverleners de mogelijkheid te bieden het IM symposium ‘Het verkeer rijdt door’ bij te wonen, hebben we besloten om het twee keer te organiseren:

  • woensdag 22 november in Zwolle, 10.00 – 15.00 uur, Nieuwe Buitensociëteit
  • maandag 27 november in Nieuwegein, 10.00 – 15.00 uur, NBC

Klik hier om je aan te melden voor het IM Symposium 2017 ‘Het verkeer rijdt door’

Voor vragen kun je contact opnemen met symposium2017@congresbureau.nl, of bellen naar 030-2759627