Digital Communication Award voor platform The Meridian

Contentmarketingbureau Zandbeek en Geodan wonnen vrijdagavond een Digital Communication Award. Het bureau en geo-ICT-bedrijf ontvingen in Berlijn de award voor The Meridian, een digitaal platform dat met verrassende en toegankelijke content de toepassingen van location intelligence laat zien. Het platform werd als beste beoordeeld in de categorie Content marketing. 

Over The Meridian
Voor veel zakelijke professionals is location intelligence nog een onbekend en ongrijpbaar fenomeen. In 2018 lanceerde Geodan daarom The Meridian, een journalistiek multimedia-platform dat de eindeloze mogelijkheden van location intelligence verkent. The Meridian biedt een inspirerende mix van artikelen, video’s, huisgemaakte interactieve kaarten, audioverhalen, GIF’s en fotografie. In juli sleepte The Meridian ook al vijf nominaties in de wacht bij de Amerikaanse Content Marketing Awards.

Over de Digital Communication Awards
De Digital Communication Awards onderscheiden de beste cases op het gebied van digitale communicatie in heel Europa. Dit jaar werden ruim 600 cases ingezonden.