Bosch Rexroth realiseert landelijke dekking repair service

Bosch Rexroth heeft zich versterkt met een nieuw repair center. Per 1 januari 2020 wordt MH Hydraulics B.V. in Spijkenisse een reparatiecentrum op het gebied van hydraulische pompen en motoren voor Bosch Rexroth in Nederland. Het betreft een samenwerkingsverband waarbij MH Hydraulics onder eigen naam werkt.

Daarmee realiseert Rexroth naast haar eigen reparatiewerkplaats in Boxtel landelijke dekking in Nederland op het gebied van reparatie van pompen en motoren. De kwaliteitsstandaard wordt gegarandeerd doordat Rexroth en MH Hydraulics in hun samenwerkingsverband ook auditing hebben vastgelegd.

Door deze samenwerking speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak voor een klantvriendelijke en kwalitatief goede oplossing voor de Nederlandse klanten van reparatie van pompen en motoren. “Doordat we pompen die we ophalen ter reparatie over minder lange afstanden hoeven te vervoeren boeken we tijdwinst. Met hun grote voorraad gecombineerd met hun kennis en kunde, kan MH Hydraulics bovendien snel en vakkundig repareren voor een goede prijs. Dit partnerschap is voor beide bedrijven en voor de klanten goed”, aldus de woordvoerder van Rexroth.

De intentieverklaring tussen beide partijen is op 11 december 2019 getekend, door de sales directeur van Bosch Rexroth Nederland, de heer Coppens en de directie van MH Hydraulics, de heer Kraak.