vrijdag, augustus 19, 2022
Home Bedrijvenregister Hans Jansen Staalkabels

Hans Jansen Staalkabels

0
Hans Jansen Staalkabels

HANS JANSEN STAALKABELS. De naam zegt het al. Specialist in het werken met RVS staalkabels. Oorspronkelijk begonnen in de tuigerij, maar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat staalkabel constructies ontwerpt, maakt en monteert voor meer toepassingsgebieden dan alleen de watersport.

Als het gaat om beveiliging, afscherming en vergroening wordt er steeds vaker gekozen voor RVS staalkabels en staalkabelnetten.

In de praktijk zien we dat er steeds meer eisen worden gesteld aan projecten die in de openbare ruimte worden gerealiseerd. Bijvoorbeeld een brug. Die moet op de eerste plaats functioneel  zijn, een veilige verbinding tussen twee punten. Vandaag de dag wordt gezocht naar een ontwerp dat uniek is. Dat opgaat in de omgeving, duurzaam is en – steeds vaker – CO2 neutraal.  RVS is een product met een lange levensduur, onderhoudsvrij en volledig recyclebaar.

Kwaliteit op maat

Service en kwaliteit zijn de kernwaarden van HANS JANSEN STAALKABELS. We zijn graag vanaf een vroeg stadium betrokken bij een project. Zo weten we precies wat een architect voor ogen heeft en kunnen we dit beeld vertalen naar de juiste oplossing. Bij ieder project is dat maatwerk. Voor ons geldt dat we pas tevreden zijn als de klant dit ook is, en als er een perfect product is geleverd en gemonteerd.

Meer partners zien? Lees hier verder!

Adres Koperweg 11M, NL-2401LH Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer 0172-519172
Email info@staalkabelnetten.nl
Website www.staalkabelnetten.nl