Achim Carstanjen nieuwe algemeen directeur HECO

Achim Carstanjen

De Duitse schroevenspecialist HECO-Schrauben heeft een nieuwe algemeen directeur: Achim Carstanjen is vanaf 1 juli 2019 verantwoordelijk voor de activiteiten van de HECO-groep. Met deze aanstelling is de nieuwe samenstelling in het HECO-management afgerond en is de toekomst van het bedrijf op de lange termijn verzekerd.

Carstanjen is de opvolger van Guido Hettich, die het familiebedrijf vanaf 2006 bestuurde als de tweede algemeen directeur samen met zijn broer Stefan, die deze positie in 2018 verliet en tot de adviesraad toetrad. Guido Hettich zal tot eind 2020 nog steeds verantwoordelijk zijn voor belangrijke projecten en de productielocatie in Roemenië. Vervolgens zal hij ook tot de adviesraad toetreden als de tweede vertegenwoordiger van de aandeelhouders van de familie Hettich.

Achim Carstanjen (54) heeft vele jaren ervaring in het managen van middelgrote bedrijven in de automobiel- en bouwindustrie. “Productkwaliteit en bedrijfsethiek staan voorop bij HECO, de innovatieleider in de bevestigingsindustrie. Ik ben vastbesloten ervoor te zorgen dat deze cultuur geleefd en versterkt wordt als basis voor een gezonde bedrijfsgroei”, aldus Achim Carstanjen.