Aanmelding Schreudersstudieprijs 2020

De winnaars van 2018. Vlnr: Thijs Niemeijer, Ruben van Monfort, Maurizio Mattiacci, Kubilay Bekarlar en Carolina Lantinga. Foto: Vincent Basler

Studenten die tussen 1 april 2018 en 31 maart 2020 zijn afgestudeerd kunnen zich aanmelden voor de Schreudersstudieprijs 2020.

Elk jaar reikt Stichting A.M. Schreuders een prijs uit voor een bijzondere prestatie op het gebied van ondergronds bouwen. Het ene jaar is dit de Schreudersprijs, die bestemd is voor een bedrijf of instelling. Het andere jaar wordt de Schreudersstudieprijs uitgereikt. Daarvoor komen studenten van Nederlandse hogescholen of universiteiten in aanmerking. Zij verdienen de prijs met een succesvol afstudeerproject dat te maken heeft met ondergronds bouwen. De aanmelding voor de studieprijs is open tot en met 31 maart.

Eer en erkenning
Met het winnen van de prijs wordt het bedrijf of de student in het zonnetje gezet en krijgen zij eer en erkenning voor hun opvallende idee of prestatie. Daarnaast ontvangt de winnende student een cheque van 2.500 euro.

Stichting A.M. Schreuders
De Stichting A.M. Schreuders is in 1998 opgericht om vernieuwend ondergronds bouwen te stimuleren en te inspireren. Op deze manier wil de stichting haar bijdrage leveren aan het oplossen van ruimtelijke problemen in ons dichtbebouwde land in een tijd van overvolle wegen, dichtbebouwde stadskernen en groengebieden die steeds kleiner worden.

Aanmelding
Beide prijzen kennen een open inschrijving: wie denkt voor de prijs in aanmerking te komen, wordt van harte uitgenodigd zijn of haar project in te sturen. Een onafhankelijk jury van deskundigen buigt zich over alle inzendingen en selecteert de vijf beste projecten. Een van hen zal de prijs mee naar huis nemen. De overige genomineerden maken kans op een eervolle vermelding.

>  Op de COB-site vindt u alle informatie en een link naar een aanmeldformulier